MónTerrassa
El Torneig Isur-La Font Màgica recapta més de 900€ per a Sanfilippo
  • CA
L’alcalde amb Belen Zafra i representants del club de futbol sala | Isur-La Font Màgica

!--akiadsense-->

El passat 4 de gener es va celebrar el II Torneig de Futbol Sala Solidari organitzat pel Club Isur-La Font Màgica. La logística del Torneig va anar a càrrec d’Ismael Quirós, Coordinador i Secretari del Club. En total hi van participar prop de 160 persones i es van recaptar més de 900€ entre la venda de números per la rifa, venda de productes Sanfilippo i la inscripció-donatiu al Torneig, que era de 5€ per participant. Aquests diners es va lliurar a Belen Zafra, mare del Pol i presidenta de l’Associació Sanfilippo per a la investigació de la malaltia. A l’acte van assistir l’Alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, així com la regidora d’Esport i Salut Eva Candela, o l’exalcalde Jordi Ballart, a més de la presidenta i del vicepresident del Club, Úrsula Martínez i Ismael Barba.

Equips d’aleví del torneig solidari | Isur-La Font Màgica

!--akiadsense-->

En el Torneig es van celebrar un total de 16 partits de categories Aleví fins a Sènior entre les 9h fins a les 16:30h al Pavelló de Can Jofresa, cedit per l’Ajuntament de Terrassa per a la realització de l’acte benèfic. Entre els partits es van fer varis sortejos de la Rifa solidària on diverses entitats van aportar productes gratuïtament: Catgas Futsal, Barça-Lassa Futsal, L’Eina Cooperativa, Barmo, Kmaco, Restaurant El Cultural, Boboli, Samarretes, Casa Farràs, Mia by Ivanna Prada i la Llibreria l’Orella Verda. Es va comptar amb la col·laboració de Paco Arjona i Miguel Olmo, els Clubs Terrassencs Gonzalez Serra de Futsal i FC Terrassa de Futbol.

Equips juvenil del torneig solidari | Isur-La Font Màgica

!--akiadsense-->

Al final del Torneig es van disputar dos partits Sèniors. El primer partit va ser dirigit per Ismael Barba, Raúl Serrano i David López, aquest últim representant del Projecte Futsal del CSMA de Terrassa on els jugadors del partit formen part d’aquest projecte. El segon partit va ser de Futbol Sala contra Futbol 11 on van participar Raul Serrano (Tècnic del Club i exjugador del Barça de Futsal, Marfil Santa Coloma i Vitelcom Montcada), Oscar Campa (porter del Sènior A de Tercera Nacional Isur-La Font Màgica), Carlos Arnau (porter del Sènior B de Primera Divisió Catalana Isur-La Font Màgica), Raúl Martin (jugador de l’equip Juvenil Divisió d’Honor Nacional del Natació Sabadell), Nicolás Arderiu (entrenador de l’equip Infantil A de l’Isur-La Font Màgica), Jon Carol (entrenador de l’equip Juvenil B Isur-La Font Màgica), Carlos Olmo (jugador de l’equip de Tercera Divisió Nacional del Santfeliuenc CF), entre d’altres.

Jugadors del Projecte Futsal del CSMA de Terrassa | Isur-La Font Màgica

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa