MónTerrassa
Una terrassenca, designada millor jugadora de la lliga d’hoquei

Un terrassenca, Georgina (Gigi) Oliva, ha estat designada com a millor jugadora de la lliga d’hoquei 2021-2022 (Liga Iberdrola), i això vol dir que repereix. La jugadora del Junior FC és la que més vots ha sumat dels emesos durant tota la temporada per part pels tècnics dels equips que formen aquesta competició. Van quedar 15 candidates. Amb els vots dels tècnics i de l’afició, va ser la gran triomfadora. Oliva ha estat la primera per als tècnics i la segona per als seguidors, en un premi que ja va obtenir el 2014-2015.

La segona i la tercera darrere d’Oliva

Segona ha quedat Lucía Jiménez, del Sanse Complutense (segona a la votació d’entrenadors i tercera a la popular), mentre que tercera ha estat Patricia Álvarez (tercera a la de tècnics i quarta a la de l’afició) companya de Jiménez a l’equip universitari.

Una altra jugadora pertanyent al conjunt madrileny, Lola Riera, ha estat confirmada com la màxima golejadora, on ha acabat anotant 22 gols, superant la seva companya Patricia Álvarez, Begoña García (Club de Campo) i Flor Amundson Teves (RC Polo ), totes amb 11.

Ana Calvo (Sanse Complutense), ha estat designada com a millor portera de la temporada, sent la primera a l’escrutini dels tècnics i segona entre els seguidors. Ho fa per davant de Jana Martínez, del Junior FC (segona a l’elecció d’entrenadors i cinquena a la del públic) i Mariona Girabent (Club Egara), que ha estat quarta en tots dos sufragis.

La millor jugadora jove, de Terrassa

Pel que fa a la millor jugadora jove,el premi ha recaigut a Estel Forte, del CD Terrassa. Pel que fa al millor entrenador, Jorge Donoso (Sanse Complutense) ha estat elegit pels seus companys com el més destacat. Per darrere ha quedat Eduardo Aguilar (Club de Campo) i tercer ha estat Marcel Malgosa (Junior FC).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa