MónTerrassa
Un terrassenc, millor jugador i màxim golejador de la lliga d’hoquei
  • CA

Un terrassenc, Marc Miralles, ha estat designat com millor jugador de la lliga d’hoquei, i hi ha sumat el guardó de màxim golejador. En unes distincions on Terrassa apareix dalt de tot.

El jugador del Reial Club de Pol Barcelona (i abans del CD Terrassa) ho ha fet després de la recollida dels vots emesos durant tota la campanya pels tècnics dels equips, dels quals sortien els darrers 15 candidats. Entre ells i l’afició i les seves preferències ha sortit el resultat final. Miralles ha estat la primera opció per als tècnics. Però no pels aficionats, que l’han situat en una estranya setena posició.

Segon ha quedat Marc Sallés, de l’Atlètic Terrassa (segon en la votació d’entrenadors i vuitè a la popular), mentre que tercer classificat ha estat el davanter del Club de Camp, Quique González de Castejón (cinquè a la de tècnics i quart a la de l’afició).

Una campanya amb 17 gols

Marc Miralles també ha estat confirmat com el màxim golejador d’aquesta campanya, on ha acabat anotant 17 dianes, superant José Basterra (Club de Camp), amb 15 gols, Pau Cunill (Atlètic Terrassa) amb 14 i Marc Recasens (Club Egara) amb 13.

Un triomfador de Terrassa a la porteria

La porteria també ha tingut el triomfador. Marc Calzada (Atlètic Terrassa), ha estat designat com a millor porter de la temporada, sent segon en tots dos escrutinis. Ho fa per davant de Mario Garín, del Club de Campo (tercer a l’elecció d’entrenadors i públic) i d’Adrian Rafi (FC Barcelona), que ho ha fet a primera i cinquena, respectivament.

Pel que fa al millor jugador jove, un cop recollits tots els vots al llarg d’aquesta campanya, el premi ha estat obtingut per Luis Calzado, del Real Club de Polo.

Pel que fa al millor entrenador, Roger Pallarols (Reial Club de Polo) ha estat elegit pels seus companys com el més destacat. Darrere seu ha quedat Ramón Sala (Club Egara) i tercer ho ha fet Xero Gasol (Atlètic Terrassa).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa