MónTerrassa
Terrassa viurà la Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei més sostenible
  • CA

Terrassa viurà la Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei més sostenible gràcies al pla Make it Green, dissenyat amb Ecovidrio. El pla d’actuació per aconseguir una Copa del Món sostenible contempla 6 objectius clau, que es tradueixen en més de 30 punts d’actuació pensats per pal·liar els impactes negatius al pla mediambiental, social i econòmic de l’esdeveniment.

La sostenibilitat és uns els principals valors que caracteritza i ha impulsat la organització de la Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei que se celebrarà a l’Estadi Olímpic de Terrassa de l’1 i el 17 de juliol.

Objectius del pla:

  1. Foment de la conscienciació i comunicació sobre sostenibilitat mitjançant la posada en marxa de formacions per impulsar criteris de sostenibilitat i bones pràctiques.
  2. Posada en marxa d’activitats esportives i d’una gamma àmplia i inclusiva d’aliments per fomentar la salut i el benestar com a estil de vida.
  3. Impulsar i empoderar l’esport femení, així com fomentar el respecte cap a la dona a través de la igualtat i la sororitat.
  4. Garantir l’ús de materials sostenibles, així com una gestió eficient dels mateixos a través de la recollida selectiva i la conscienciació dels implicats.
  5. Fomentar la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació mitjançant contractes, accessibilitat universal i comunicacions inclusives.
  6. Promoure la mobilitat sostenible mitjançant l’ús d’un transport col·lectiu, ialternatives de baixes emissions de CO2.

100 entrades per fomentar el reciclatge

Tots els ciutadans que responguin correctament a les dues preguntes que es plantegen a la web Reciclavidrioyjuega.es entraran al sorteig de 100 entrades dobles per als dies 2, 5 i 6 de juliol, amb què es concedirà la possibilitat d’entrar al torneig durant el dia, a més de permetre assistir diversos partits durant la jornada. El concurs estarà obert des del dia 24 de juny fins al dia 6 de juliol, i els participants hauran d’indicar, en contestar el qüestionari, quin dia és el que els agradaria anar al torneig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa