Uns RedSticks farcits de terrassencs guanyen el torneig IV Nacions

Els RedSticks, amb fins a vuit jugadors de Terrassa, s’han endut el Torneig Internacional IV Nacions, celebrat aquesta setmana a la localitat gallega d’Ourense. La selecció espanyola absoluta masculina s’ha imposat en els tres partits disputats i per això ha pogut enlairar un trofeu que els dona força de cara al Preeuropeu. Els egarencs que hi han participat són: Eduard De Ignacio-Simó, Gerard Clapés, Jordi Bonastre, Marc Miralles, Marc Recasens, Pau Cunill, Oriol Salvador i Xavier Gispert.

Els jugadors de Max Caldas van derrotar aquest diumenge, en el darrer partit de la competició, a Chile per 7 a 0. Golejada contundent que posava la cirereta del pastís a una setmana esplendorosa, i que deixa molt bones sensacions per iniciar aquest mateix dimecres, davant la República Txeca (20.30h), el camí per aconseguir una plaça per a l’Europeu 2023.

Tres de tres de la selecció espanyola

Només començar, van arribar els dos primers gols. Ambdós van ser resultat d’un penal còrner. El primer, el va anotar Ignacio Martínez, al minut 3. El segon, Pau Cunill, al minut 9. I amb això ja s’encarrilava el triomf. Ja al següent període, s’incrementava l’avantatge de l’estic de Gerard Clapés (minut 24).

A la sortida dels vestidors, els Redsticks no van afluixar. Joaquín Menini va col·locar el 4 a 0. Dos minuts després, Marc Miralles posava la maneta en materialitzar un penal. Ja a l’últim quart, novament Menini ampliava la distància, per José Basterra rematar la feina amb el 7 a 0 final.

En els dos partits anteriors, el combinat vermell s’havia imposat en la jornada inaugural amb una golejada a Portugal, per 8 a 0, amb gols de Jordi Bonastre, Xavi Gispert (x2), Marc Reyné, Marc Recasens, César Curiel, Joaquín Menini i Pau Cunill. Mentre que dissabte, es desfeia amb més dificultats a Polònia, per 3 a 1. En aquesta ocasió, Marc Miralles i Marc Reyné, per partida doble, eren els artífexs de la victòria.