MónTerrassa
Els Redsticks cauen en els shoot-outs dels últims matxs a la FIH Pro League
  • CA

La selecció espanyola absoluta masculina, amb nou terrassencs a l’equip, no ha aconseguit cap victòria en es dos últims partits de la FIG Pro League disputats aquest passat cap de setmana. Els dos encontres, contra Nova Zelanda i l’Índia, han acabat amb ‘shoot-outs’ que impedirien el triomf a l’equip de Max Caldas tot i haver mostrat un gran nivell al terreny de joc. Per contra, els dos primers partits sí que van aconseguir dues grans victòries.

Els últims 20 segons forcen els ‘shoots-outs’ contra Nova Zelanda

El primer encontre va ser contra Nova Zelanda. La primera meitat del partit va ser protagonitzada pel domini defensiu de l’equip -ja que va deixar sense llançaments als BlackSticks- i per dos penalts còrner que els germans Cunill no van poder transformar. Després del descans, el domini dels RedSticks va continuar amb clares ocasions de gol. No va ser fins al minut 47 que Menini aconseguia transformar el marcador amb una acció individual que va controlar amb solidesa a l’interior de l’àrea, per després colpejar i superar al porter Dixon.

Però el partit va tornar a girar quan faltaven 20 segons per acabar. El àrbitres van xiular un penal stroke a favor de Nova Zelanda que acabaria forçant els ‘shoot-outs’. L’equip de Caldas no va estar tenir sort i no va poder transformar cap dels cinc llançaments dels ‘shoots-outs’, de tal manera que es quedava sense una tercera victòria en el campionat.

Els Redsticks cauen en els ‘shoot-outs’ contra Nova Zelanda | RFEH

Espectacular remuntada contra l’Índia que no acaba amb triomf

El partit contra l’Índia va tenir un final similar, tot i que el matx va estar bastant igualat. Els dos equips han tingut diferents ocasions en els primers minuts, però l’Índia s’ha avançat amb quan passaven 12 minuts amb un penal corner. Sense gols en el segon quart, la balança s’ha tornat a decantar a favor de l’Índia en el tercer amb un segon penal corner. Però una remuntada espectacular dels Redsticks ha forçat els shoot-outs: En el minut 43, Marc Miralles posava la bola a l’interior de la porteria; i posteriorment, a cinc minuts del final, Pere Amat ha culminat el que significava el gol de l’empat. Però a l’igual que amb Nova Zelanda, en aquest matx tampoc van tenir sort i no van poder aconseguir la victòria en els ‘shoot-outs’.

Així doncs, aquest empat deixa al combinat espanyol amb 8 punts dels 12 possibles després de disputar 4 encontres a la FIH Pro League on ha deixat molt bones sensacions de cara a futures competicions internacionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa