MónTerrassa
L’Olímpic de Terrassa es posa a prova de cara a la Copa del Món d’hoquei

L’Estadi Olímpic de Terrassa es posa a prova de cara a la Copa del Món d’hoquei que tindrà lloc de l’1 al 17 de juliol. El cap de setmana del 4 i 5 de juny, acollirà la FIH Pro League, que consistirà en quatre apassionants partits d’hoquei herba. Les seleccions masculina i femenina d’Espanya s’enfrontaran als combinats de Sud-Àfrica i Xina, respectivament.

Aquest dimarts, 17 de maig, ja s’han posat a la venta les entrades per assistir en aquest esdeveniment. Tenen un preu de 5 euros per jornada (2 partits), o bé hi ha un pack de 8 euros per poder veure els quatre partits, repartits en dos dies. És doncs una bona ocasió per veure hoquei d’alt nivell a un preu molt assequible.

Un Estadi totalment remodelat

Per a les RedSticks serà una oportunitat d’or per poder tastar com serà l’escenari que el dia 1 de juliol les espera. Un estadi que s’ha remodelat completament, i que vol lluir de la millor manera possible davant del món. Les actuacions realitzades a l’equipament han consistit, principalment, en la reparació del cobriment de la tribuna, l’adequació de les grades, la substitució de la gespa, l’adequació de vestuaris i lavabos, la millora d’eficiència energètica i de l’accessibilitat.

Pel que fa a l’entorn de l’Estadi, les actuacions d’urbanització de la part sud, a l’avinguda de l’Abat Marcet, inclouen l’ampliació i millora de l’espai verd i del mobiliari urbà, i l’àrea dedicada al reconeixement dels i les esportistes olímpiques; i a la part nord, al carrer dels Voluntaris, es reordenarà i reurbanitzarà la zona de l’aparcament amb la creació de noves places per a persones amb mobilitat reduïda i millores en l’accés.

Dades de la FIH Pro League

La FIH Pro League és una competició en format lligueta que acull les millors seleccions masculines i femenines. En aquesta ocasió, el conjunt dirigit per Max Caldas tindrà l’honor de disputar-la per tercera vegada, mentre que les jugadores d’Adrian Lock fan el seu debut enguany. Tant uns com altres arriben en un bon moment de forma. El combinat masculí es troba en la desena posició del rànquing internacional mentre que les RedSticks, que van ser medalla de bronze en la darrera Copa del Món, són setenes.

Dates: 4 i 5 de juny

Horaris dissabte 4 de juny:

  • 19:00 – Masculí: Espanya vs Sud-Àfrica
  • 21:30 – Femení: Espanya vs Xina

Horari diumenge 5 de juny:

  • 19:00 – Masculí: Espanya vs Sud-Àfrica
  • 21:30 – Femení: Espanya vs Xina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa