MónTerrassa
Més que un mundial d’hoquei a Terrassa
  • CA

Més que un mundia d’hoquei a Terrassa. Divendres 1 de juliol comença la Festa Major de Terrassa. I amb ella el Mundial Femení d’hoquei herba. El primer partit de la competició el juguen Espanya contra el Canadà a les 21.30 del vespre, però la cerimònia d’inauguració serà el 30 a la Seu d’Ègara.

Terrassa no acollirà només la Copa del Món, els diferents clubs de la ciutat seran escenari de diferents competicions d’hoquei. Els primers a fer rodar les pilotes d’hoquei a la ciutat seran el Torneig Europeu d’Escoles que es juga a les instal·lacions de les Pedritxes i les Mamis i Papis que juguen a l’Atlètic de Terrassa. Els tornejos finals que coincidiran amb la final del Mundial seran el 8 Nacions femení sub16 i sub18 que es juga a l’Ègara de l’11 fins al 17 de juliol.

Martí Lloveras, Responsable de Voluntariat, Recursos Humans i activitats complementàries, comenta que “volíem que a la ciutat hi hagués com més activitat relacionada amb l’hoquei millor”, per això es va coordinar el calendari “de les activitats que el Clubs ja feien” i que no coincidissin entre elles. L’organització de les competicions recauen en els Clubs que tenen la seva pròpia estructura per al seu funcionament. Martí reconeix que “la idea és que vingui gent de l’hoquei a jugar i gaudir d’un Mundial”.

Durant el Mundial s’instal·larà una Fan Zone a la Plaça de Can Roca

Durant el Mundial s’instal·larà una Fan Zone a la Plaça de Can Roca on espectadors, aficionats i ciutadans confluiran. El recinte s’obrirà els dies de partit durant la tarda i el vespre, i serà un dels punts de concerts durant la Festa Major. L’accés serà lliure per a tothom i es podrà disfrutar de food-trucks i estands, a més d’actuacions musicals. També s’han preparat activitats turístiques complementàries gastronòmiques i d’oci. Visites guiades a la Masia Freixa; ‘La ciutat del Hockey un viatge a través del modernisme, l’herència industrial i la relació amb l’hoquei a Terrassa; o una vista als tresors medievals de Terrassa són algunes de les activitats complementàries preparades durant el Mundial.

Competicions d’hoquei paral·leles:

  • Campionat d’Espanya de Mamis i Papis – 1 al 3 de juliol – Atlètic HC.
  • Torneig Europeu d’Escoles de Hockey – 1 al 3 de juliol – CD Terrassa Hockey.
  • Torneig 4 Seleccions Autonòmiques S14 masculí i femení – 2 al 4 de juliol – Matadepera.
  • International Parahockey Club Tournament – 4 al 7 de juliol – Estadi Martí Colomer.
  • Campionat d’Espanya Màster femení +40 – 8 al 10 de juliol – CD Terrassa Hockey.
  • Campionat d’Espanya Màster masculí +40 i +50 – Club Egara.
  • Torneig 8 Nacions Sub-16 i Sub-18 femení – 11 al 17 de juliol – Club Egara.

Enllaços a les activitats complementàries:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa