MónTerrassa
Matadepera i Terrassa contribueixen a la medalla d’or als Special Olympics
  • CA

Matadepera i Terrassa van ser ben presents en la medalla d’or aconseguida per la selecció espanyola al torneig d’hockey dels Special Olympics que es va disputar a la ciutat holandesa de Twente. El seleccionador Xai Ferré, que també és matadeperenc, va convocar entre els deu jugadors a dos del seu mateix municipi, Ilià Riba i Nil Ferré (ambdós esportistes pertanyents al Club Egara), i a més també hi havia dos terrassencs, Álex Lachica (de l’Atlètic Terrassa) i Mohamed Said (jugador del Línia 22).

La resta d’integrants del combinat estatal van ser Marc Campabadal i Carlos Galindo (FC Barcelona Padeia); Laura Grau (Catalònia); Carolina Balmaseda (Pozuelo); Andrés Quílez (Júnior); i Francisco Calvo (FH València).

Una selecció imbatuda

Segons recull el portal municipal Matadepera.cat, els espanyols van guanyar els cinc partits que van disputar i ho van fer, la majoria, amb clares golejades i sense patir en cap moment.

Gloriosa va ser la jornada de dissabte, que malgrat la quantitat de partits disputats, el cansament no els va passar factura. Van batre per 8 a 0 Anglaterra, per 5 a 0 el Holland Zoet, per 3 a 1 Alemanya, per 8 a 0 Bèlgica i també per 8 a 0 el Holland Cast.

D’aquesta manera, es van plantar a la ronda final, que va tenir lloc diumenge. I els de Xavi Ferré no van fallar. Primer, es van imposar a Bèlgica per 4 a 0 Bèlgica i per 5 a 0 Alemanya, confirmant així la medalla d’or. Ple de victòries i medalla d’or aconseguida.

“És un orgull enorme per a tots els que hem aconseguit aquesta medalla d’or”, explicava el seleccionador Xavi Ferré, que va destacar “el gran joc col·lectiu desenvolupat per l’equip”, reconegut per tots els conjunts participants. I afegeix: “Aquest títol ens dona encara més ganes i força per tal de seguir creixent i consolidant el projecte”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa