MónTerrassa
El juvenil masculí del CD Terrassa, campió d’Espanya de Hockey Sala
  • CA

El juvenil masculí del CD Terrassa Hockey s’ha proclamat campió d’Espanya d’Hockey Sala aquest passat cap de setmana. Les instal·lacions del Junior FC de Sant Cugat del Vallès van ser les escollides per acollir la Final 4 del campionat estatal, que va comptar amb la participació de 4 equips catalans.

Dissabte en la primera semifinal, l’equip amfitrió se les va veure contra el CD Terrassa. Amb un gran i emocionant partit, els vermells van classificar-se per jugar la gran final de diumenge en superar al combinat de Sant Cugat per 4 a 6. Quant a la segona final, va estar protagonitzada per dos equips terrassencs. El derbi entre l’Atlètic Terrassa i el Club Egara va acabar amb victòria per als ratllats per 1 a 3.

Un final terrassenca

Diumenge, va començar amb el partit per determinar qui es penjaria la medalla de bronze. L’Atlètic va aconseguir el tercer lloc en superar al Junior FC per un ajustat 4 a 5. Quant a la final, van ser els shoot outs qui van acabar decidint qui s’apoderava del títol. El partit entre el CD Terrassa i el Club Egara va finalitzar amb el xiulet de l’àrbitre amb empat a quatre. A la tanda dels shoot outs, els vermells van estar molt més encertats que als ratllats, i van proclamar-se campions amb un 3-1.

El campionat també va reconèixer premis individuals. David Rodríguez del Club Egara va ser guardonat amb el premi de Millor Jugador, Ramon Sala del Club Egara amb el de Millor Porter i Ernest Elies amb el de Màxim Golejador.

El conjunt del CD Terrassa que es va proclamar campió ha estat format per: Joaquim Rico d’Aloe, Roger Franco, Mario Mena, Josep Martin Gutes, Sergi Salas, Guerau Pineda, Biel Codina, Arnau Brunet, Nil Roca, Diego Escola, Jorge Ortega i Jan Freijo. Jordi Fitó ha estat l’entrenador dels campions, Alba Colomer la cap d’equip i Daniel Escola el metge.

Premis individuals del Campionat d’Espanya d’hoquei sala | FCH

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa