El juvenil del CD Terrassa es proclama campió d’Espanya d’hoquei

El juvenil del CD Terrassa s’ha proclamat campió d’Espanya d’hoquei. Els terrassencs van alçar la copa aquest diumenge després d’imposar-se a la gran final al Junior FC. Va ser en els shoot outs, després que el partit acabés amb un empat a 3.

El matx que es va poder veure a l’estadi d’Eduardo Dualde va ser un autèntic espectacle. Mario Mena va avançar ben aviat els de les Pedritxes. Tanmateix, pocs minuts després, els d’Oriol Salvador tornaven a posar la igualtat al marcador gràcies a un gol d’Aleix Bozal. Bernat Vilanova va ser l’encarregat de posar per davant els vermells altre cop. Però sense temps de celebrar-ho, els de Sant Cugat van empatar a 2, també mitjançant Bozal.

El Junior, posteriorment, van ser qui van prendre la davantera amb un gol de Jon Papell. Als instants finals, un altre cop Vilanova, encertava la porteria contrària i forçava la decisió final als shoot outs, que queien de la banda terrassenca.

Bronze per a l’Atlètic

No va ser l’única medalla que Terrassa es va penjar als campionats juvenils. L’Atlètic Terrassa va aconseguir el bronze després de superar per la mínima al RC Polo, per 1 a 2. Un stroke, materialitzat per Oriol Campos en els instants inicials posava per davant els egarencs. Amb aquest resultat es va aguantar fins al tram final, moment que el mateix Campos ampliava la distància amb els de Barcelona. Jaime Ibrán va retallar distàncies a pocs minuts del xiulet final, però no n’hi va haver prou. Els de Can Salas van poder cloure el torneig amb la tercera posició merescuda.