L’Egara de Terrassa, gran campió de l’EHL CUP d’hoquei

El Club Egara de Terrassa ha estat el gran campió de l’EHL CUP d’hoquei, la segona competició europea de clubs masculins, celebrada a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. Els egarencs han derrotat en la fi al Mannheimerhc per un ajustat 4 a 3. Els ratllats han sortit amb ambició per afrontar el matx pel títol. Així, una ocasió inicial que aturava amb prou feines el porter germànic, donava peu al primer penal córner del xoc. Una oportunitat que Marc Recasens aprofitava per trencar l’equilibri al lluminós del Pla del Bon Aire (0-1, Minut 4).

Variació que ha portat a reaccionar el conjunt alemany, que ha portat el partit al penal fins a dues vegades; totes executades sense conseqüències. No passaria el mateix amb un tercer intent, quan Gonzalo Peillat retornaria l’empat (1-1, Minut 7).

Però els locals no trigarien a replicar. Una acció similar, però a l’altra àrea, se saldava amb un llançament que rebutjava el porter, però deixava una bola morta per a un Xavi Aguilar, que molt atent, convertia al segon de la tarda (1-2, Minut 8).

El Club Egara campió de l’EHL CUP europea d’hoquei/Cristóbal Castro

Mínima distància i cap als vestidors

Amb la mínima distància a l’electrònic, després d’un parcial carregat d’intensitat, s’afrontava el segon. Temps que va mantenir aquest mateix guió, on els d’Andreu Enrich van buscar dominar el joc i els de Ramon Sala van ampliar la renda amb ràpides sortides. Però en contra del que va passar en els 15 minuts anteriors, les oportunitats no es van generar excepte una, que un gegantí Albert Pérez sota pals rebutjava amb encert.

D’aquesta manera, se superava el descans, que va arribar amb uns ratllats més decidits a encarar la meta contrària. Fruit d’això, el partit es tornava a encarar cap a un altre penal córner, que novament Recasens no desaprofitava per ampliar la diferència al marcador (1-3, Minut 36). Davant d’una necessitat encara més gran que generava el que indicava el lluminós, el Mannheimer va anar a reduir distàncies. Un Pérez brillant ho evitava amb una manyopla que treia el perill. Cosa que no va poder repetir amb la rematada de Teo Hinrichs, que deixava els guarismes molt estrets (2-3, Minut 42).

Un gol que va ser l’avantsala d’un altre anotat per HartKopf, ja dins de l’acte definitiu, que deixava un partit nou a disputar en 14 minuts (3-3, Minut 46). Tot i això, encara quedava la traca final en forma, una vegada més, de penal córner. Marc Recasens enviava de forma directa la bola al calaix, per així donar-li la glòria continental al Club Egara (3-4, Minut 58).