MónTerrassa
Copa del Món d’Hoquei 2022 a Terrassa: afectacions a la mobilitat

Terrassa es prepara per a la Copa del Món FIH Femenina de Hockey Terrassa 2022 Presented by Iberdrola que tindrà lloc de l’1 al 17 de juliol a Terrassa. Durant aquest període es produiran diverses afectacions al trànsit de la ciutat: talls de carrers, canvis de sentit i prohibició d’aparcar. El Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa ja ha explicat quins seran:

Talls i aparcaments

Carrer dels Voluntaris, entre Antoni Bros i Sometent de Castella: tallat al trànsit en els dos sentits. Només es permetrà l’accés de vehicles (de 9h a 1h) des del carrer d’Antoni Bros fins al dels Jocs Olímpics i sortida cap al nord als autocars de les jugadores, taxis, PMR, vehicles de serveis d’emergències i autoritzats. Es prohibeix l’estacionament dia i nit, excepte pels autocars de les jugadores que aparcaran en el tram d’Antoni Bros-Jocs Olímpics. Els vehicles d’emergències també podran entrar i sortir a l’espai tancat de la Fan Zone per la cruïlla amb el carrer dels Jocs Olímpics.

Carrer dels Voluntaris, entre Ancianitat i Sometent de Castella: es prohibirà la circulació en sentit oest des del carrer de l’Ancianitat.

Carrer dels Jocs Olímpics, entre Abat Marcet i el vial nord de la Plaça de Can Roca: tallat al trànsit i prohibició de l’estacionament dia i nit. Només hi podran accedir vehicles dels serveis d’emergències des de l’avinguda d’Abat Marcet i vehicles autoritzats. S’habilitarà una reserva PMR i una altra de taxis de 9h a 1h, d’uns 45 metres de longitud cadascuna, al tram Voluntaris-vial nord Plaça de Can Roca.

Vial nord de la Plaça de Can Roca: el 28 de juny es canviarà de sentit. Només es podrà circular cap al carrer dels Jocs Olímpics.

Carrer de Campiones Olímpiques, entre Voluntaris i Abat Marcet: es restringirà la circulació. Només podran accedir-hi, de 9h a 1h, autobusos, residents i PMR. Es prohibeix l’estacionament dia i nit. Les PMRs afectades es traslladen al carrer de Pintor Vancells, entre Campiones Olímpiques i Ancianitat. En aquest tram de carrer es posaran tanques i cinta groga als laterals del carril de circulació perquè els vianants puguin transitar pels cordons d’estacionament.

Carrer del Pintor Vancells, entre Ancianitat i Campiones Olímpiques: es restringirà la circulació. Només podran accedir-hi: residents, PMRs i vehicles que hagin d’accedir a les instal·lacions de LaFACT.

Més autobusos

Per reforçar la connectivitat amb l’estadi en transport públic, el servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa ha preparat les següent mesures:

• Ampliació horària del servei de les línies de l’entorn de l’Estadi Olímpic: s’ampliarà el servei de les línies H, 7, 8 i 9 fins les 00:00h els dies 1, 2, 3, 5, 6, 7, 10 i 11. S’ampliarà el servei de les línies H, 7, 8 i 9 fins les 00:30h els dies 16 i 17.

• Els dies 1, 2 i 3, a més d’aquestes ampliacions, també hi haurà les de la Festa Major. Dissabte i diumenge les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 ampliaran servei fins les 3h de la matinada. I el diumenge 3, les línies 2, 3, 4, 5 i 8 ampliaran fins les 3h de la matinada i la 9 fins a les 5h de la matinada. Divendres i dissabte hi haurà bus nit en horari habitual (fins les 5h).

• S’habilita un aparcament gratuït al Parc Vallès (on s’instal·la el circ): enllaçarà amb l’Estadi amb les línies de bus regulars, tenint en compte les ampliacions horàries del punt anterior. Les expedicions de les línies 7, 8 i 9 que perllongaran fins a la parada del Parc seran les habituals.

• A l’entrada de l’aparcament hi haurà un plànol indicant la ubicació de les parades de Can Jofresa i Parc Vallès i el seus dies de funcionament.

Bus gratis per assistents i voluntaris

• Gratuïtat de bus per a les persones amb entrada: Els conductors i conductores validaran les entrades, comprovant la data. Entregaran a les persones assistents als partits un bitllet “tipus 0” que permetrà utilitzar el transport públic. El bitllet “tipus 0” només dona dret a un viatge, per la qual cosa és important que els i les assistents conservin l’entrada també pel viatge de tornada, ja que l’hauran de tornar a ensenyar perquè el conductor o conductora les entregui un altre bitllet “tipus 0”.

• Gratuïtat de bus per a les persones voluntàries: els i les voluntàris mostraran la seva acreditació. El conductor o conductora entregarà a les persones voluntàries un bitllet “tipus 0”. El sistema de funcionament del bitllet “tipus 0” serà el mateix que el bitllet per les persones amb entrada.

Nou comentari

Comparteix