MónTerrassa
Copa del Món d’Hoquei 2022 a Terrassa: afectacions a la mobilitat
  • CA

Terrassa es prepara per a la Copa del Món FIH Femenina de Hockey Terrassa 2022 Presented by Iberdrola que tindrà lloc de l’1 al 17 de juliol a Terrassa. Durant aquest període es produiran diverses afectacions al trànsit de la ciutat: talls de carrers, canvis de sentit i prohibició d’aparcar. El Servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa ja ha explicat quins seran:

Talls i aparcaments

Carrer dels Voluntaris, entre Antoni Bros i Sometent de Castella: tallat al trànsit en els dos sentits. Només es permetrà l’accés de vehicles (de 9h a 1h) des del carrer d’Antoni Bros fins al dels Jocs Olímpics i sortida cap al nord als autocars de les jugadores, taxis, PMR, vehicles de serveis d’emergències i autoritzats. Es prohibeix l’estacionament dia i nit, excepte pels autocars de les jugadores que aparcaran en el tram d’Antoni Bros-Jocs Olímpics. Els vehicles d’emergències també podran entrar i sortir a l’espai tancat de la Fan Zone per la cruïlla amb el carrer dels Jocs Olímpics.

Carrer dels Voluntaris, entre Ancianitat i Sometent de Castella: es prohibirà la circulació en sentit oest des del carrer de l’Ancianitat.

Carrer dels Jocs Olímpics, entre Abat Marcet i el vial nord de la Plaça de Can Roca: tallat al trànsit i prohibició de l’estacionament dia i nit. Només hi podran accedir vehicles dels serveis d’emergències des de l’avinguda d’Abat Marcet i vehicles autoritzats. S’habilitarà una reserva PMR i una altra de taxis de 9h a 1h, d’uns 45 metres de longitud cadascuna, al tram Voluntaris-vial nord Plaça de Can Roca.

Vial nord de la Plaça de Can Roca: el 28 de juny es canviarà de sentit. Només es podrà circular cap al carrer dels Jocs Olímpics.

Carrer de Campiones Olímpiques, entre Voluntaris i Abat Marcet: es restringirà la circulació. Només podran accedir-hi, de 9h a 1h, autobusos, residents i PMR. Es prohibeix l’estacionament dia i nit. Les PMRs afectades es traslladen al carrer de Pintor Vancells, entre Campiones Olímpiques i Ancianitat. En aquest tram de carrer es posaran tanques i cinta groga als laterals del carril de circulació perquè els vianants puguin transitar pels cordons d’estacionament.

Carrer del Pintor Vancells, entre Ancianitat i Campiones Olímpiques: es restringirà la circulació. Només podran accedir-hi: residents, PMRs i vehicles que hagin d’accedir a les instal·lacions de LaFACT.

Més autobusos

Per reforçar la connectivitat amb l’estadi en transport públic, el servei de Mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa ha preparat les següent mesures:

• Ampliació horària del servei de les línies de l’entorn de l’Estadi Olímpic: s’ampliarà el servei de les línies H, 7, 8 i 9 fins les 00:00h els dies 1, 2, 3, 5, 6, 7, 10 i 11. S’ampliarà el servei de les línies H, 7, 8 i 9 fins les 00:30h els dies 16 i 17.

• Els dies 1, 2 i 3, a més d’aquestes ampliacions, també hi haurà les de la Festa Major. Dissabte i diumenge les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 ampliaran servei fins les 3h de la matinada. I el diumenge 3, les línies 2, 3, 4, 5 i 8 ampliaran fins les 3h de la matinada i la 9 fins a les 5h de la matinada. Divendres i dissabte hi haurà bus nit en horari habitual (fins les 5h).

• S’habilita un aparcament gratuït al Parc Vallès (on s’instal·la el circ): enllaçarà amb l’Estadi amb les línies de bus regulars, tenint en compte les ampliacions horàries del punt anterior. Les expedicions de les línies 7, 8 i 9 que perllongaran fins a la parada del Parc seran les habituals.

• A l’entrada de l’aparcament hi haurà un plànol indicant la ubicació de les parades de Can Jofresa i Parc Vallès i el seus dies de funcionament.

Bus gratis per assistents i voluntaris

• Gratuïtat de bus per a les persones amb entrada: Els conductors i conductores validaran les entrades, comprovant la data. Entregaran a les persones assistents als partits un bitllet “tipus 0” que permetrà utilitzar el transport públic. El bitllet “tipus 0” només dona dret a un viatge, per la qual cosa és important que els i les assistents conservin l’entrada també pel viatge de tornada, ja que l’hauran de tornar a ensenyar perquè el conductor o conductora les entregui un altre bitllet “tipus 0”.

• Gratuïtat de bus per a les persones voluntàries: els i les voluntàris mostraran la seva acreditació. El conductor o conductora entregarà a les persones voluntàries un bitllet “tipus 0”. El sistema de funcionament del bitllet “tipus 0” serà el mateix que el bitllet per les persones amb entrada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa