MónTerrassa
La capitana de les RedSticks vol competir envoltada de la gent de Terrassa
  • CA

La capitana de les RedSticks, Georgina Oliva, vol competir envoltada de la gent de Terrassa. Queden dues setmanes de preparació pel partit inaugural del Mundial Femení que disputaran Espanya i el Canadà. El seleccionador Adrian Lock ha configurat una llista de 20 jugadores, cuatra d’elles de Terrassa i Matadepera: Georgina Oliva, Marta Segú, Clara Ycart i Júlia Strappato.

Tant l’entrenador Andrian Lock com les jugadores tenen clar el camí a seguir: confiar en la preparació i donar el 100% en cada partit. El seleccionador vol “concentrar-se en cada partit, donar la millor versió i competir el millor que puguem, i comença amb el primer partit contra Canadà, que és el més important perquè és el pròxim”.


Des de les olimpíades de Barcelona 92′ que no se celebra un esdeveniment esportiu d’aquesta repercussió internacional a Terrassa. L’or de la selecció femenina és un exemple “que les coses són possibles quan et prepares bé i les oportunitats es presenten” segons va remarcar el seleccionador. La internacional Marta Segú afirma que volen “aprofitar l’oportunitat en un lloc tan especial per nosaltres”.


Al gener va començar un canvi generacional dins la selecció amb la incorporació de jugadores joves que han guanyat l’Europeu sub-21 de 2019 com Laia Vidosa, les germanes Barrios o Amundson, i la MVP del torneig Júlia Strappato. La jugadora formada al CD Terrassa i que ara milita al Junior de Sant Cugat comenta “serà el meu primer torneig amb la selecció. Està aquí, en el teu entorn, veure la teva família a la grada que t’anima ha de ser una il·lusió extra”.

En el mateix sentit, Clara Ycart indica que “disputar un mundial és una cosa especial per tothom, però tenir l’oportunitat de fer-ho a casa, a la ciutat on he crescut, davant dels meus amics, la meva família encara fa més il·lusió i et dona un punt extra de motivació”. Una motivació que segons Georgina Oliva, la capitana de la selecció, els ha de servir per “treure la teva millor versió”, i “deixar-t’ho tot, sacrificar-te i buidar-te pel fet que l’endemà no et retreguis res”.


Després de mesos de partits a la ProLeague i a la lliga, encara els queden quinze dies on jugaran 3 partits de preparació contra Nova Zelanda i un contra Japó. D’aquests últims assajos sortirà la llista definitiva de 18 jugadores, ja que dues es quedaran en reserva.

Jugadores:

Constanza Amundson Teves (RC Polo); Florencia Amundson Teves (RC Polo); Melani Garcia Afonso (RC Polo); Xantal Giné Patsi (RC Polo); Marta Segú Rueda (RC Polo); Maialen Garcia Galarraga (Junior FC); Jana Martínez Pascual (Juior FC); Georgina Oliva Isern (Junior FC); Júlia Strappato Garreta (Junior FC); Laia Vidosa Artigas (Junior FC); Sara Barrios Navarro (Club de Campo); Laura Barrios Navarro (Club de Campo); Begoña García Grau (Club de Campo); María López García (Club de Campo); Candela Mejías Zanetti (Club de Campo); Beatriz Pérez Lagunas (Club de Campo); Alejandra Torres-Quevedo Oliver (Club de Campo); Lucía Jiménez Vicente (Sanse Complutense); Belén Iglesias Marcos (GTHGC-Alemania); i Clara Ycart Canal (Düsseldorf HC).

Cos Tècnic

Adrian Lock (Seleccionador); Raúl Gómez (Cap d’equip); Carlos García Cuenca (Entrenador); Eduardo Aguilar (Entrenador); Alberto Ruíz (Entrenador Porteres); Andrew Wilson (Analista); Esther Morencos (Preparadora Física); Lorena Gutiérrez (Preparadora Física); Berta Moreno (Fisioterapeuta); Mariona Ramos (Fisioterapeuta); Silvia Muñoz (Metgesa).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa