Atlètic Terrassa, campió d’Espanya Máster +40

L’Atlètic Terrassa s’ha proclamat campió d’Espanya Máster +40 masculí, a les instal·lacions del Pla del Bon Aire aquest passat cap de setmana. Els terrassencs s’han imposat a la gran final al SPV Complutense per 1 a 3.

Pau Carbó avançava els groc i negres en el matx decisiu pel títol. Tanmateix, poc després, Xavier Mauleón restablia l’equilibri al marcador (1-1). L’Atlètic Terrassa lluny d’espantar-se, continuava amb forces renovades i sentenciava el partit amb gols de Xabi Ribas i Francesc Escudé. Els de Can Salas aconseguien així alçar la copa de campions.

L’Atlètic Terrassa va realitzar una competició gairebé excel·lent. En el primer partit va imposar-se per 1 a 0 al Pedrables. Davant del Sarrià, els egarencs només van aconseguir arrencar un empat 2. Tanmateix, el mal gust de boca va marxar després d’endossar una golejada per 7 a 0 a RGC Covadonga. A la semifinal, l’Atlètic es va imposar al Club Egara per 2 a 1.

L’Atlètic Terrassa s’ha proclamat campió del IV Campionat d’Espanya Master Masculí +40 | Aj. Terrassa

El Club Egara, a les portes del bronze

En la lluita per a la medalla de bronze, s’enfrontaven el RC Josaleta i el Club Egara. El partit es va haver de decidir als shoot outs després que els 90 minuts acabés amb empat a 2. Els de Getxo s’avançaven al marcador a través d’Ignacio Gorostiaga. No obstant, Miquel Codina i Aleix Villatoro, ambdós des del penal córner, capgiraven el resultat i donaven esperances als ratllats. Malauradament, minuts després, Guillermo Marco-Gardoqui forçava la tanda de penals. Els bascos van estar més encertats i van acabar imposant-se per 3 a 1.

El torneig també va decidir repartir premis de manera individual, els quals tots tres van anar a parar a jugadors de Terrassa:

• Millor Jugador: Pol Amat (Club Egara)
  • Millor Porter: Josep Soler (Atlètic Terrassa)
  • Màxim Golejador: Pep Sánchez (Atlètic Terrassa)
L’Atlètic Terrassa s’ha proclamat campió del IV Campionat d’Espanya Master Masculí +40 | Ajuntament Terrassa