MónTerrassa
400 voluntaris perquè el Mundial d’Hoquei funcioni

400 voluntaris indispensables perquè el Mundial d’Hoquei de Terrassa funcioni. Gallecs, asturians, càntabres, madrilenys, catalans i terrassencs… Tots uneixen el seu esforç perquè el Mundial d’hoquei femení tiri endavant sense problemes. De l’1 i fins al 17 de juliol treballaran perquè tots aquells que s’apropin a l’Estadi Municipal de la zona olímpica puguin gaudir dels partits.

Partits per polir coses

Els partits de principis de juny de la FIH ProLeague que van jugar la selecció femenina i masculina a Terrassa “ens van servir per polir moltíssimes coses en totes les àrees” afirma Martí Lloveras, Responsable de Voluntariat, Recursos Humans i Activitats Complementàries. Els partits es van jugar el 4 i 5 de juny, i segons Martí “va ser millor que fos dos dies en comptes d’un. El segon dia vam aplicar solucions a molts errors que vam detectar”.

La campanya per trobar voluntaris va començar a finals del 2021. El 60% dels voluntaris són dones, i el 55% ha sortit de Terrassa. La majoria estan relacionats amb el món de l’hoquei, però també hi ha una bona part que són voluntaris en qualsevol esdeveniment esportiu. També hi ha una cinquantena de Fupar i Prodis.

Els voluntaris del Mundial es reparteixen en diverses àrees. La majoria d’ells es reuniran a la secció d’operacions que s’encarrega que tot funcioni de manera correcta. Hi ha una part que ajudaran a màrqueting, comunicació, protocol; uns altres donaran suport a la gestió del voluntariat. Finalment, hi ha una part que s’encarregaran d’ajudar en els temes competitius, entre els quals es troben els aplegapilotes i les ‘hostess team’.

Tots els voluntaris han rebut una formació general per estar al Mundial.

Tots els voluntaris han rebut una formació general per estar al Mundial. Les 52 aplegapilotes (sortides dels clubs de Terrassa) van rebre una formació específica per estar al Mundial. També han rebut una formació específica les ‘Team hostess’, que s’encarreguen del dia a dia dels equips i de resoldre totes les seves necessitats.

Durant els Jocs Olímpics de Barcelona, 3000 voluntaris a Terrassa van participar en l’organització de la competició masculina i femenina d’hoquei que va acabar amb una medalla d’or de la selecció femenina el 7 d’agost. Dotze dies de competició olímpica, amb 20 seleccions en dues categories. El Mundial femení reuneix a les 16 millors seleccions i les divideix en dues seus: Amstelveen (Amsterdam) i Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aneualamerda a juny 24, 2022 | 21:24
    Aneualamerda juny 24, 2022 | 21:24
    Hi participa la Selecció catalana? No? Doncs foteuvos el mundial cul amunt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa