MónTerrassa
Gran partit de comiat per a Dobón i Guil
  • CA
CV Terrassa | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest diumenge es disputava l’última jornada de la fase de permanencia de la 3ra catalana femenina on les noies del CV Terrassa ja salvades s’enfrontaven al CV Torelló a domicili.

Tots dos equips amb els deures fets aquesta temporada, s’enfrontaven amb l’al·licient d’assolit la 3ra plaça de la permanència. A més, per a les jugadores del Terrassa se sumava el condicionant de que era l’últim partit amb Dobón i Guil a la banqueta, ja que la propera temporada no dirigiran l’equip sènior femeni de la entitat.

El partit va resultar molt atractiu. Les jugades anaven i venien amb gran competitvitat tant de l’equip local com del visitant, que va mostrar un nivell de joc excepcional, ràpid i contundent on totes les jugadores molt implicades en el joc resolien les situacions de defensa per tal de poder reconstruir el joc i atacar de nou.

Després d’un primer set on el Torelló va imposar-se de forma clara, la reacció egarenca va ser fulminant no deixant a les locals poder jugar el seu joc i dominant tots les fases del joc.

Tant el 3r com el 4rt set va tenir la mateixa dinàmica que el 1er i el 2n on els dos equips s’havien perdut la por i es jugaven de tu a tu mostrant un partit molt atractiu per a l nombrós públic que omplia el pavelló de Torelló.

Ja en el Tie Break, la pressió del públic va passar factura al equip visitant que perdia de 5 punts tot i dominar el set al canvi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa