MónTerrassa
Gran jornada festiva pel 25è aniversari del Sant Llorenç Korfbal Club
  • CA
Fotografies dels jugadors/es i exjugadors/es que van disputar el partit amistós
Fotografies dels jugadors/es i exjugadors/es que van disputar el partit amistós | SLKC

!--akiadsense-->

El passat dissabte dia 23 de setembre de 2017 es va celebrar l’acte commemoratiu del 25è aniversari del Sant Llorenç Korfbal Club (SLKC) en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç. La jornada festiva es va desenvolupar durant tot el dia. Al matí, entre les 9.30 i les 11.15h es va disputar el torneig de les categories de promoció aleví i infantil de diferents clubs del korfbal català. Hi van participar el CKBarcelona, el CKVallparadís, el CKCastellbisbal, el CKVacarisses i el Sant Llorenç KC. A les 12h es va dur a terme un dels partits del torneig sub-19, el Castellbisbal i el Montcada (6-8).

La lliga sub-19 és de recent creació i va servir als equips per preparar-se per la competició oficial. A les 12.30h es va realitzar l’entrega de premis del torneig de les categories de promoció. Durant tot el matí van actuar la Colla Jove i Diables de Sant Llorenç i els Geganters de Sant Llorenç. A les 16.30h es va disputar l’enfrontament del SLKC i el CK Vacarisses, un partit molt igualat amb el resultat de 4 a 6, amb victòria del Vacarisses. Posteriorment es van jugar els partits per disputar el 3r i 4t, el Sant Llorenç KC contra el CK Castellbisbal (12- 2), i el 1r i 2n lloc, el CK Vacarisses contra el CK Montcada (2-8).

La final i l’entrega de premis es va comptar amb Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, 1r tinent d’alcalde, Serveis Generals i Govern Obert, i Kira Menén, presidenta de la Federació Catalana de Korfbal.

Tots els equips participants al torneig de Sant Llorenç
Tots els equips participants al torneig de Sant Llorenç | SLKC

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa