MónTerrassa
Golejada del CN Terrassa femení davant de l’AE Santa Eulàlia
  • CA
Les noies del CN Terrassa van vèncer a l'AE Sant Eulàlia
Les noies del CN Terrassa van vèncer a l’AE Sant Eulàlia | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va golejar aquest dijous l’AE Santa Eulàlia (7-22) en el tercer partit del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. El conjunt de Xavi Pérez va passar per sobre d’un rival notablement inferior. Atesa la diferència de nivell entre ambdós equips, el tècnic local va fer rotacions. Bea Ortiz i Paula Leitón van quedar fora de la convocatòria. El matx no va tenir història. El CN Terrassa va obrir forat des del principi, una dinàmica que només es va interrompre momentàniament en el segon quart.

AE Santa Eulàlia: Costa, Soler, Garcia, Cereijo, Gómez, Muñoz (3), Mato, C. Rodríguez (1), Viladot, Hurtado (1), Marsiñach (1), Figueroa (1), Altimiras. Entrenador: Jordi Timblau.

CN Terrassa: Domene, Peña (2), Quinzada (2), Cuenda (1), Panicello (2), Cardona (2), J. Rodríguez (1), Montoya (3), Descalzi (2), Camus (6), Domènech (1), Expósito, Tamayo. Entrenador: Xavi Pérez.

El CN Terrassa rebrà aquest dissabte (12.45h) el CN Atlètic-Barceloneta en el quart partit del Torneig de la Represa de la Copa Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa