Golejada del CN Terrassa femení a la piscina del Rubí

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va debutar a la Lliga Divisió d’Honor Femenina amb una golejada contundent (2-14) a la piscina del CN Rubí en partit corresponent a la tercera jornada. El conjunt de Xavi Pérez va solucionar el derbi vallesà amb molta suficiència, tal com es reflectia amb l’1 a 9 amb què es va arribar al descans.

Panicello va avançar les egarenques als dos minuts de joc. El Rubí va respondre tot seguit amb una diana en superioritat numèrica de Triviño. La resistència delconjunt de Manel Llobregat va esdevenir un miratge, atès que les de Pérez van tancar el quart amb tres dianes consecutives, obra d’Ortiz, Leitón i Cardona (1-4).

Les terrassenques van continuar amb l’accelerador premut en el segon període, intens en defensa i efectiu en atac, van superar una vegada i una altra la rereguarda rubinenca i van sentenciar el partit amb un parcial de 0 a 5. Cantero, de penal, va marcar el cinquè. Peña, en dues ocasions, Domènech i Tevar, que va estrenar-se com a golejadora amb el primer equip, van enfilar l’electrònic fins a l’1 a 9 al descans.

A la represa, el conjunt de Xavi Pérez va conservar la solidesa defensiva i va seguir sense encaixar cap gol, fet que li va permetre eixamplar la distància encara més. Panicello, en jugadora de més, va anotar el desè i Cuenda va situar un concloent 1 a 11 al final del tercer quart. En els últims vuit minuts, i malgrat que el matx va anar llanguint, el CN Terrassa va incrementar la diferència amb dos gols de la neerlandesa Ten Broek que van col·locar l’1 a 13. El Rubí va marcar la seva segona diana a cinc minuts del final de la mà de Rodríguez. Poc després, Cardona va establir el 2 a 14 definitiu.

Setmana de dos partits

El CN Terrassa disputarà dos partits a casa aquesta setmana. Dimecres, a les 21.00h, s’enfrontarà al CE Mediterrani en partit de semifinals de la Copa Catalunya i, dissabte, a les 18.00h, rebrà el CN Mataró en partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina.