MónTerrassa
El Gimnàstic Terrassa té presència a Anglaterra i Eslovènia
  • CA
ss

!--akiadsense-->

El cap de setmana el Club Gimnàstic Terrassa ha tingut una important presència internacional a Anglaterra i Eslovènia, amb la participació de les seves gimnastes en diferents tornejos.

Claudia Villalba, com a integrant de la selecció catalana de gimnàstica, ha participat en el torneig internacional Rushmoor Rose Bowl de Londres en el qual ha aconseguit pujar al podi en la tercera posició general, i alhora ha tingut una menció d’honor en haver obtingut la nota més alta de la competició en l’aparell de salt. La selecció catalana s’ha proclamat guanyadora de la competició, amb la valuosa participació de la terrassenca, i de la manresana Lorena Medina, entre d’altres, que ha assolit la primera posició en la general inidividual.

El Club gimnàstic Terrassa ha desplaçat 10 gimnastes a Maribor (Eslovènia) per participar en el Salamunov Memorial, torneig internacional que aplega gimnastes de varis països europeus, i en el qual les seves gimnastes, que han participat en diferents categories, han tingut una molt bona actuació. Ha destacat per sobre de totes, en categoria junior, Iris Espigares, una de les promeses de futur del club, classificada per la final de terra i en la que finalment ha obtingut la quarta posició. En la modalitat individual ha finalitzat en 22a posició, mentre que la seva comepanya Mariona Fu Sacristán, ha finalitzat la 25a.

En categoria Youth (joves) han participat Irene Ambrosio, Noa Gonzalez i Helena Costa. I en quant a les més petites, les Children, Lucia López ha tingut una gran actuació, finalitzant 9a a la general i aconseguint dues medalles, una com a primera classificada i campiona de terra, i l’altra, segona classificada a salt. En la mateixa categoria han competit Laura Garcia, Andrea Granado, Noa Granados i Carla Barjola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa