MónTerrassa
El Gimnàstic Terrassa finalitza la primera fase del campionat amb nota
L'equip de nivell 4 va aconseguir l'únic podi
L’equip de nivell 4 va aconseguir l’únic podi | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

La primera fase dels campionats de Catalunya de gimnàstica artística femenina ha finalitzat aquest cap de setmana amb la participació de les gimnastes de via olímpica i base, després de tres caps de setmana competint en els diferents nivells i categories. El Gimnàstic Terrassa ha tingut una nombrosa representació, de 98 gimnastes en els tres caps de setmana.

En aquesta jornada, han competit les gimnastes de via olímpica, tots els nivells, i base de 6 al 8. El club ha reservat algunes de les gimnastes que els darrers caps de setmana han tingut competició de forma ininterrompuda (amb la Liga Iberdola i el Torneig Internacional de la Mallorca Gym Cup), per tal que assoleixin el millor nivell en les fases finals.

Els resultats més destacats del cap de setmana han estat els de l’equip de Nivell 4, que ha pujat al podi en tercera posició, amb Alma Freixes, Irene Ambrosio i Noa Gonzalez. A nivell individual, els resultats més destacats per nivells han estat els de Judit Santamaria, que ha aconseguit la 8a posició en nivell 2, Lucia López la 11a en nivell 3, Alma Freixes la 12a en nivell 4, Iris Espigares 14a en nivell 5, i Carla Martín 13a i Mariona Fu Sacristan 14a en nivell 8. En base 6 l’equip ha finalitzat en 9a posició, i en base 8, els dos equips que han competit han finalitzat en 6a i 8a posició.

Equip base 6 del club egarenc
Equip base 6 del club egarenc | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

Equip 8 del club egarenc
Equip 8 del club egarenc | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix