MónTerrassa
El Gimnàstic Terrassa excel·leix en la 1a fase dels Campionats de Catalunya
  • CA
Equip vo4 amb el trofeu aconseguit
Equip vo4 amb el trofeu aconseguit | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

El Gimnàstic Terrassa ha obtingut uns excel·lents resultats en la primera fase del campionats de Catalunya de gimnàstica artística femenina que s’han celebrat els 3 darrers cap de setmana a Vic i Manresa. En Via Olímpica destaca el primer lloc de l’equip de nivell 4, amb Laura Garcia, Noa Granados, Andrea García i Judith Santamaria, que han completat una gran actuació, liderades per Laura Garcia, segona a la general individual. En Via Olímpica 1, Claudia Boada, tercera a la general individual, Lucia González, Alexia Aparicio i Abril Robles han pujat al podi en la segona posició per equips. L’altre equip d’aquest nivell amb Aina Ambrosio, Ariadna López i Anxela López ha finalitzat en 12a posició.

En via Olímpica nivell 7 Irene Ambrosio ha estat setena, i en nivell 5 Lucia López 8a i Noa González 17a. En nivells de base destaca per sobre de tot el primer i segon lloc per equips en nivell 8. El primer lloc aconseguit per Laia Xinyué Marlés, alhora guanyadora individual de la categoria, Laura Banús, cinquena, Tara Mancebón i Berta Regincós, i el segon lloc per Júlia Sancho, quarta individual, Marina Gómez, vuitena, Maria Melgarejo i Nora Fernández, les quals han fet palès el gran domini del Gimnàstic en la categoria, que s’ha completat amb Selma Bové i Liana Pinto.

Equip vo1
Equip vo1 | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

En base 4 grans el Gimnàstic va assolir la segona posició per equips, amb Laia Pérez, Emma del Moral, Anna Sanchez i Marina Riera. En base 1 petites l’equip va assolir la primera posició amb Lara Soria, alhora guanyadora individual, Emma Gil i Xiana López. Finalment, destacar en edat escolar la segona posició per equips en nivell B4P amb Ariel Mesa, Judit Duaso, Júlia Frasno i Carla Rivas. Això completa una molt bona primera fase de competicions i permet el club de Terrassa encarar el tram més intens de la temporada amb molt bones expectatives.

Equips Base 8
Equips Base 8 | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

Equip base4
Equip base4 | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa