s
Representants del Gimnàstic Terrassa a la tercera fase de la Liga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina | GIMNÀSTIC TERRASSA

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat de València la tercera fase de la Liga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina, en la qual el Gimnàstic Terrassa s’hi jugava el pas a la final, i a la qual hi ha arribat amb la importantíssima baixa de Claudia Villalba, i més minvat de gimnastes que la segona fase, en que ja havia tingut un important impacte per les lesions.

En aquesta darrera fase, el pes de l’equip l’ha hagut d’assumir Clara Navarro, que ja fou la gimnasta més destacada en la segona fase, juntament amb Laura Gamell, que ha estat seguint una preparació a marxes forçades per poder participar en tres aparells, barra, terra i asimètriques, després de la seva reaparició, i Iris Espigares, Mariona Fu Sacristán, Paula Flores i la francesa Chloe Perret.

El Terrassa ha aconseguit en aquesta tercera fase el seu principal objectiu, que era evitar el darrer lloc de la classificació, i per tant baixar a segona divisió de forma directa. Tot i finalitzar en vuitena posició en aquesta competició, gràcies als punts aconseguits en el conjunt de les tres fases, la seva classificació final ha estat la setena, baixant finalment de forma directa a segona divisió el Club Natació Granollers.

Amb aquest resultat el Gimnàstic es classifica per a la final de la Lliga, que tindrà lloc a la ciutat de Sevilla a mitjans de juny, final en la qual de confirmar la seva permanència en l’elit de la gimnàstica estatal, lluitant amb l’equip sisè classificat, Los Cantos Alcorcón, així com les segones i terceres de segona divisió, Osona de Vic i Salt Gimnàstic B. L’equip afrontarà aquest final amb major potencial, en recuperar gimnastes lesionades com Claudia Villalba, la qual cosa li ha de permetre mantenir la categoria entre els 8 millors clubs de l’Estat.

L’equip guanyador del conjunt de les tres fases ha estat el Club Xelska de Palma, seguit d’Egiba de Manresa i el Salt Gimnàstic. D’altra banda, en artística masculina, el gimnasta del Gimnàstic Terrassa, Oriol Rifà, ha competit amb la selecció catalana en el torneig internacional Gymsport d’Oporto, amb una destacadíssima actuació. L’equip català ha finalitzat en tercera posició, i a nivell individual Rifà ha pujat al podi en tercera posició en anelles, en segona posició en arcs i en tercera posició en terra, continuant amb la seva excel·lent progressió.

Nou comentari