MónTerrassa
El Gimnàstic Terrassa afronta la segona fase de la Liga amb optimisme
  • CA
Gimnàstic Terrassa
Gimnàstic Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana el Gimnàstic Terrassa ha disputat la primera fase de la Liga Iberdrola de gimnàstica artística femenina, primera cita després del campionat de Catalunya aconseguit la setmana passada. La competició és d’un altíssim nivell doncs hi participen els 8 millors clubs de l’Estat, tots amb les seves millors gimnastes (incloses les integrants de la selecció espanyola que ha aconseguit la classificació per als Jocs Olímpics de Tokio), i amb algun fitxatge estranger, doncs ho permet el reglament de la competició. En aquesta primera fase de Gimnàstic no ha comptat amb cap reforç extern però ha presentat un equip molt compacte format per Claudia Villalba, Clara Navarro, Iris Espigares, Laura Gamell, Mariona Fu Sacristán, Irene Ambrosio i Lucia López.

En aquesta ocasió, l’equip no ha pogut aconseguir una actuació tan destacada com la de la setmana anterior, i s’han produït algunes errades poc habituals que li han restat punts, tot i així ha finalitzat en una molt bona sisena posició. Sense aquestes errades hagués tingut moltes opcions a podi, doncs l’equip aquest any està molt més consolidat i equilibrat que en passades edicions. Ha finalitzat amb una puntuació de 180,833 punts, a 2,7 punts de podi i 2,2 de la quarta posició. El club guanyador ha estat Egiba de Manresa, seguit de Xelska de Palma de Mallorca i la Salle Gràcia de Barcelona en tercera posició.

El primer gran objectiu del club seria assegurar-se la permanència abans que no ho va fer l’any passat, però el seu potencial li ha de permetre poder lluitar per una de les 4 primeres posicions, que donen un lloc a la final a quatre per la disputa del títol. Per a això cal que en les pròximes dues fases redueixi el nombre d’errades, i pugui assolir un nivell semblant a l’exhibit en el campionat de Catalunya.

A nivell individual, Claudia Villalba ha obtingut la quarta millor puntuació global, Clara Navarro la novena i Iris Espigares la dinovena, però totes les integrants de l’equip han demostrat un alt nivell, Laura Gamell i Mariona Fu Sacristán en els tres aparells que han participat, i Irene Ambrosio i Lucia López en un, igualment valuós.

L’equip acaba aquesta primera fase amb 4 punts en la general, i afronta amb optimisme la segona fase, que tindrà lloc a Sevilla del 7 al 9 de febrer, on espera poder confirmar les seves aspiracions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa