MónTerrassa
Ganes, intensitat i victòria clau del Terrassa FC
  • CA

Victòria important dels de Jordi López per dos gols a un per allunyar-se de les posicions de descens. Terrassa FC i SD Tarazona s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la novena jornada de la nova Segona RFEF. El Terrassa FC havia de mostrar bones sensacions i sumar una victòria després de ser derrotat en les dues últimes jornades. El Tarazona, per la seva part, venia de guanyar en el seu camp al Cerdanyola.

El partit començava amb un Terrassa molt intens, exercint una pressió alta i aproximant-se constantment a l’àrea contrària. En el quart minut d’encontre, els locals han trobat per la dreta un forat per on profunditzar i Bruno ha posat una centrada dirigida a Joel Priego, que ha enviat la rematada de cap molt a prop de la porteria d’Azón. Poc després, Àlex Fernández ho ha intentat amb un xut llunyà creuat que ha marxat fora. El bon joc del Terrassa donava els seus fruits al minut 16 quan a Lucas Viña lha quedat una pilota morta al vèrtex de làrea i, sense pensar-lo, lha engaltat amb forces per enviar lesfèrica al fons de la xarxa. La primera del Tarazona ha arribat en la sortida d’un córner rematat per Piri, però Ortega ha estat atent per atrapar la rematada.

Poc a destacar en el segon equador de la primera meitat. El poc perill que ha creat el Tarazona ha estat a pilota parada, però pràcticament no ha inquietat a Ortega. De moment, no shavia vist un joc molt vistós per les múltiples pauses que hi ha hagut. Alberto Fernández havia entrat al terreny de joc per una lesió, a priori lleu, d’Aythami Perera.

Al primer minut de la segona part ha arribat, sens dubte, la millor oportunitat dels visitants. El migcampista Ballardo ha posat una molt bona passada en profunditat a Dieste, que ha xutat de primeres en bona posició, però la pilota ha marxat fora per poc. Poc després, el mateix Ballardo ha posat una centrada a l’àrea en una falta llunyana que ha rematat per sobre del travesser Santigosa. Al minut 57, Josu ha estat a punt de fer el segon després d’un bon retall dins l’àrea que li ha permès disparar amb la cama esquerra, però el porter ha desviat l’esfèrica a córner. Uns minuts més tard, Joel Priego ha provat, sense fortuna, un tir des d’una posició llunyana. El Tarazona es començava a desesperar i no tenia idees en atac. El Terrassa, en canvi, seguia pressionant i tenint millors ocasions que el seu rival. Una bona centrada des de banda dreta ha arribat als peus d’Alberto Fernández en una molt bona posició, però un defensa li ha robat la pilota abans que tirés.

Al minut 75, els visitants han estat a punt d’igualar el marcador amb una doble oportunitat clara. En primera instància, Ohemeng ha fet un xut creuat que ha anat al pal. En el mateix rebot, Jay ha disparat amb Ortega pràcticament batut, però un jugador del Tarazona en posició de fora de joc ha tocat la pilota. Dos minuts després, els de Jordi López duplicaven el seu avantatge amb un gol de Carlos Martínez. El davanter del conjunt egarenc s’ha trobat l’esfèrica dins l’àrea, s’ha girat per desfer-se’n d’un defensa i s’ha tret un tir ras que ha batut al porter Azón. A la següent jugada del gol, làrbitre ha xiulat un penal dubtós a favor del Tarazona que ha transformat Dieste. Als últims minuts hem vist un Tarazona molt ofensiu que ha fet que el Terrassa FC s’hagués de sacrificar en defensa. No obstant, els visitants no han pogut marcar el gol que els hi hagués donat l’empat definitiu.

Així ha acabat un partit en què un Terrassa FC molt sacrificat en atac i en defensa ha aconseguit els tres punts. Tot i això, ha hagut de patir fins al final contra un Tarazona que tampoc s’ha rendit en cap moment. Amb aquest resultat, els de Jordi López sumen un total de dotze punts i pugen fins a la novena posició.

TERRASSA FC: Ortega, Bruno, Castillo, Morales, Lucas Viña, Àlex Fernández, Martí, Josu (Pelegrín, 83’), Joel Priego (Adri Lledó, 83’), Carlos Martínez (Akito, 83’), Aythami (Alberto Fernández, 29’).

SD TARAZONA: Azón, Campins (Cristian Fernández, 46’), Ripa, Mingotes, Santigosa, Dieste, Ballardo (Jesús, 88’), Piri (Andy, 88’), Ohemeng, Jay (Torcal, 88’), Chus Herrero.

Àrbitre del partit: Alejandro Torné Alonso (Comitè de Las Palmas). Ha mostrat targeta al local Josu i als visitants Jay, Dieste i Ripa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa