MónTerrassa
Xavi Hernández i el seu primer sou

El primer sou sempre és molt important a la vida. Pel fet de disposar d’uns diners per primer cop guanyats amb el treball i esforç d’un mateix i per la llibertat que aquests diners suposen. En el món del futbol, els jugadors acostumen a gastar-se el seu primer sou amb objectes de luxe, tot i que també n’hi ha que prefereixen dedicar-lo a una persona que estimen a comprar una cosa que realment els faci falta.

Xavi era encara molt jovenet, explica el seu pare

Aquest és el cas de Xavi Hernández. Encara molt jovenet, el seu primer sou va ser de 4.000 pessetes. Tal com va explica el seu pare Joaquim Fernández, en una entrevista per Sportmagister, el futbolista de Terrassa -aleshores al Barça- amb el primer salari va comprar una torradora a la seva mare. “Aquest continua sent ell, sempre pensant en la família”. I explica encara una altra anècdota, “que demostra la seva generositat era el fet que quan era adolescent s’oferia per compartir habitació amb la seva àvia per donar més llibertat a la seva germana Ariadna, l’única filla”.

Una temporada de notable alt amb dos títols al sarró

Avui, Xavi Hernández és l’entrenador del primer equip masculí blaugrana. L’entrenador català es va rebaixar el sou per entrenar el Futbol Club Barcelona, ja que va passar a cobrar menys del que cobrava fins a Qatar. Però era la il·lusió de la seva vida. I ara algunes informacions diuen que cobra uns tres milions d’euros, amb el seu equip tècnic. En poc més d’un any, el terrassenc ha portat un conjunt a la deriva a guanyar els títols de Lliga i Supercopa, i a fer pensar al soci i seguidor que, amb alguns retocs, la temporada vinent es pot tornar a pensar i creure en reptes europeus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa