MónTerrassa
Victòria pel CP San Cristòbal en l’estrena de Dani Andreu
  • CA

Dos gols a les acaballes d’ambdues parts han donat la victòria al CP San Cristóbal davant un rival directe de la part alta de la taula, L’Hospitalet. Sanku, en el 38 de la primera, i Ion Vázquez, en el 88 de la segona part, han marcat en l’estrena del nou entrenador contra el CE Hospitalet al camp municipal de Ca n’Anglada.

La setena jornada de la lliga de Tercera RFEF ha arribat amb novetats a la banqueta dels parroquials. Oliver Ballabriga, després de set anys al club, s’acomiadava a principis de setmana per asseure’s la banqueta del Cerdanyola. El relleu l’agafa el veterà entrenador Daniel Andreu que s’estrena aquest diumenge 23 d’octubre a la banda de l’equip de Ca n’Anglada. L’Hospitalet ha posat a prova la nova etapa de l’equip blanc-i-blau. Ambdós equips estan empatats a 11 punts, tot i que els visitants es situen gràcies a la diferència de gols.

Igualtat dels dos equips

La primera part ha estat molt igualada. Tant el Sant Cristóbal, de blanc-i-blau, com l’Hospitalet, de taronja, han disposat d’oportunitats per avançar-se. Just en començar el partit, en el minut 1, el 10 visitant ha xutat una falta a la frontal de l’àrea que Lázaro ha refusat amb els punys. Mentre que els visitants movien la pilota en curt per trencar l’entremat defensiu dels locals, els parroquials jugaven més vertical i ràpid. Arran d’una jugada d’aquestes, Ion Vázquez ha enviat un fort xut de boleia a l’arrel del pal dret del porter de l’Hospitalet abans del minut deu de la primera.

Les ocasions s’han alternat a les dues àrees. L’Hospitalet xutava al pal amb un llançament enroscat des de l’esquerra de l’atac. Lázaro s’ha estirat, però no l’ha tocat. Per sort el rebot ha sortit fora passejant-se per davant la porteria local. Una recuperació del San Cristóbal al mig camp d’atac ha propiciat una oportunitat per Sanku que no ha sabut aprofitar. El davanter d’origen gambià ha enviat el xut fora.

S’avançava en el marcador els de Ca n’Angalda gràcies a un penal transformat pel davanter Sanku. El col·legiat ha xiulat mans del defensa de l’Hospitalet a xut del 9 local. En els últims minuts l’Hospitalet ha buscat l’empat i han protestat una jugada enrevessada dins de l’àrea parroquial, però l’àrbitre ha deixat continuar el joc.

Premi pels locals

La represa ha començat amb la igualtat de la primera part. Si el San Cristóbal disposava d’una bona ocasió després d’una jugada d’habilitat de Sanku, els visitants muntaven una contra que Lázaro i el central aturaven.

A mesura que avançava la segona part l’Hospitalet s’ha fet amb la possessió de l’esfèric. Els visitants han estat a punt d’igualar el marcador després d’una falta servida a l’esquerra de l’atac, però han assenyalat fora de joc. Els de Ca n’Anglada han construït una xarxa defensiva que ha dificultat l’atac contrari.

Els locals han disposat d’oportunitats al contraatac i amb pilotes llargues que els davanters han baixat i controlat. Yeray ha fet arribar l’esfèric a les vies del tren després de la centrada de Tom; i Sanku ha deixat una pilota per Mario Cantí que ha xutat fort, però el porter l’ha bloquejat.

L’equip de Dani Andreu ha rematat la feina en els minuts finals del partit. Ion Vázquez ha marcat el segon pels locals després d’una assistència de Cucu. El xut ras ha anat a la dreta del porter que no ha pogut fer res. Tot i els últims intents de l’Hospitalet, el marcador no s’ha mogut. Victòria dels parroquials que passen a la classificació a l’Hospitalet i se situen a la part alta de la taula.

Fitxa tècnica

CP SAN CRISTÓBAL

ALINEACIÓ: 2 Óscar Sierra (C); 4 Ricki Calamardo; 5 Max Llovera; 6 Guille Hernández; 8 Yeray Sabariego; 9 Jabbie Sanku; 10 Mario Cantí (83′); 11 Tom Diawara (89′); 13 Alejandro Lázaro (P); 14 Ion Vázquez (90′); 18 Adri Montoro.
BANQUETA: 1 Álvaro García; 3 David López (90′); 7 Abde El Ouliad (89′); 15 Jon Lobo; 19 Ricard Fernández (Cucu) (83′); 20 Eric Cañete; 21 Ález Jiménez.
ENTRENADOR: Daniel Andreu

CE L’HOSPITALET

ALINEACIÓ: 2 Rubén Cruz (80′); 3 Adrià Parra; 5 Cristian Gómez (C); 6 Raúl Martínez; 9 Miquel Ripoll; 10 Antoni Alcover (62′); 13 Nil Torreguitart (P); 17 Cristian Lobato; 18 Raúl Pérez (45′); 19 Álex García (80′); 22 Steve Aldo One.
BANQUETA: 1 Adrià Aliaga (P); 8 José Antonio Méndez (Canario) (45′); 14 Albert López (62′); 20 Iván Julian (80′); 23 Vitalie Partelei; 24 Pol Cantero; 27 Oussoumane Gassama (80′).
ENTRENADOR: Héctor Simón.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa