Un Terrassa brillant passa per sobre de l’Hèrcules (3-1)

Un Terrassa FC brillant passa per sobre de l’Hèrcules (3-1) i s’acosta als llocs que donen dret a jugar el play-off d’ascens a Primera RFEF. Els de Jordi López han fet un partit molt seriós.
rival”

El Terrassa ha rebut a casa la visita d’un dels màxims aspirants a l’ascens de categoria, l’Hèrcules, que a l’estiu va realitzar un important aposta econòmica per confeccionar una plantilla amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens directe. Tot i això, l’inici de temporada de l’equip alacantí no està sent l’esperat.

Els dos equips han arribat al partit empatats a punts, amb l’objectiu d’aconseguir una victòria per no despenjar-se de la lluita per al Play-Off, que ara mateix queda a vuit punts de distància. Ja abans de començar el partit, es podia preveure que seria un duel de màxim nivell, en el que els dos equips tenien que donar el 100% si es volien endur la victòria. Jordi López ha donat continuïtat al que ja podem anomenar l’onze de gala, tornant apostar per el 5-2-3 dels últims partits.

Terrassa-Hércules/André Jensen

Primera Part: Un inici boig de partit dona avantatge al Terrassa

El partit no ha començat de la millor manera per a les aspiracions del conjunt egarenc. L’Hèrcules ha sorprès al Terrassa al minut 6 quan Alvarito en una bona jugada individual ha entrat dins l’àrea i amb un xut creuat ha posat el 0-1 al marcador.

Els terrassencs però, no han baixat el cap davant d’aquest gerro d’aigua freda i al minut 8 en un llançament de banda, Diego ha posat la pilota dintre l’àrea i Carlos Martínez amb una bona rematada de cap ha empatat el partit.

La bogeria ha arribat al minut 11 quan en un llançament de falta d’Adri Lledò, Lucas Viña ha rematat al fons de la xarxa i ha avançat al Terrassa en el marcador.

Poc després, un crescut Terrassa ha tingut el 3-1 a les botes d’Aythami, però la seva rematada dintre l’àrea ha sortit per damunt del travesser.

El partit ha continuat amb la mateixa intensitat i al minut 20, els locals han reclamat un penal a
Lucas Viña que l’àrbitre no ha concedit.

El Terrassa dominava el partit i no deixava jugar al rival gràcies a una molt bona pressió asfixiant. Els visitants intentaven aproximar-se a l’àrea del Terrassa per les bandes, sense acabar de gener perill.

Al minut 39, Marcos Pérez amb una bona aturada ha evitat l’empat visitat, que mica en mica ha anat creixent en el tram final de la primera part. Tot seguit, Míchel ha posat a prova de nou el porter del conjunt egarenc amb un xut llunyà, que ha aturat de nou Marcos.

Amb el resultat de 2-1 s’ha arribat al descans, després d’una primera part trepidant i amb un Terrassa que ha deixat una molt bona imatge.

Segona part: Diego sentencia el partit en el primer minut

Si l’inici de partit ha estat boig, el de la segona part no volia ser menys. Al primer minut de la segona part, Diego Garzón ha activat la moto i en una bona jugada individual, ha deixat enrere els seus rivals, s’ha plantat sol davant el porter i no ha perdonat.

El Terrassa ha fet el 3-1 en un moment psicològic, davant la incredulitat de l’equip visitant. La mala noticia ha arribat segons després, ja que en la jugada del gol, Diego s’ha lesionat i ha estat substituït per Spartalis.

Al minut 59, Jordi López ha mogut de nou la banqueta i ha donat entrada a Sergi Serrano i Pablo Servetti. Els jugadors substituïts han estat Jordi Cano i Aythami, que semblava arrossegar unes molèsties.

Els minuts anaven passant i un Hèrcules obligat a reaccionar, intentava buscar la forma d’aproximar-se a la porteria del Terrassa però sense fortuna. El Terrassa, conscient de la seva avantatja en el partit, ha regalat la possessió al rival i s’ha centrat en defensar, buscant alguna contra en atac.

Servetti al 76 ha tingut el 4-1 en un contraatac del Terrassa, però el seu llançament l’ha aturat el porter rival. L’Hèrcules seguia sense ser capaç de xutar entre els tres pals. Al minut 82, arribava el primer xut a porteria de l’Hèrcules a la segona meitat, però Marcos Pérez ha blocat sense problemes.

Babanzila i David Jiménez han entrat al minut 84 al partit per ocupar el lloc d’Adri Lledò i el golejador Carlos Martínez, que han sortit del camp molt ovacionats. Marcos Pérez de nou ha fet gala del seu gran nivell en una espectacular parada al minut 86 de
partit.

El Terrassa ha jugat amb molta seguretat els minuts finals i ha estat capaç d’aguantar les pilotes penjades de rival.

Amb el definitiu 3-1 al marcador, els egarencs segueixen a 5 punts del Play-Off i s’allunyen de la zona de perill, que queda a 6 punts.