Treballada victòria del CP San Cristóbal

El San Cristóbal rebia el Castelldefels a Ca n’Anglada a les 12 del migdia del diumenge en la quarta jornada de la lliga. Els locals estaven situats a la part mitjana de la taula amb una victòria, un empat i una derrota, mentre que els visitants amb dues derrotes i una victòria queien a la part baixa. Un partit entre dos equips molt físics que es preveia molt igualat, com demostraven els 3 últims partits amb una victòria, un empat i una derrota per cadascun d’ells.

Més tensió que joc

Els blanc-i-blaus han dominat més la pilota, mentre que el Castelldefels ha sortit en contraatacs ràpids i verticals. La primera part, però, s’ha caracteritzat per la duresa, el físic i el joc aeri. La permissivitat de l’àrbitre ha portat a un joc de molt contacte i amb molta tensió, amb encaraments entre jugadors d’ambdós equips.

Les ocasions han escassejat durant tota la primera part. La més clara ha estat pel jugador local Sanku en rematar una pilota a la xarxa en fora de joc en disset. 3 minuts abans Ion Vázquez ha disposat d’un xut després d’una entrada per línia de fons de Sanku. El remat del passi de la mort ha marxat alt per sobre del travesser.

El gol no ha pujat al marcador fins al minut 45, just abans del descans. Un córner centrat a l’àrea petita  ha acabat al fons de la porteria després d’alguns rebots. El defensa Ricky Calamardo ha marcat l’1 a 0 pel San Cristóbal amb pràcticament el temps acabat de la primera part, i els dos equips cap als vestuaris.

Insuficient reacció visitant

La segona part ha sigut una repetició de la primera. Xocs, físic i poca fluïdesa en el joc ha regnat un altre cop els darrers 45 minuts. L’única diferència ha estat en la possessió de l’esfèric que s’ha repartit més equitativament entre els dos equips. El Castelldefels ha sortit a buscar l’empat, i per poder-ho fe ha buscat més la pilota.

En el minut 54 del partit els visitants han disposat de la seva ocasió més clara. Una entrada per la dreta de l’atac ha deixat la pilota a la frontal de l’àrea, però el remat ras al pal esquerre de la porteria l’ha refusat un dels defenses desactivant el perill.

La tensió entre els dos equips s’ha reflectit en l’expulsió dels dos entrenadors ja amb el temps afegit i quan el partit ja s’havia decidit. L’equip de Ca n’Anglada ha aconseguit el segon gol al minut 90. Ricard Fernández, que feia poc que havia entrat, ha enviat la pilota al fons de la porteria amb un xut ras des de la frontal de l’àrea. La defensa del Castelldefels no ha sabut refusar una pilota llarga dels locals i el jugador de l’equip egarenc ho ha aprofitat per tancar el partit.

Amb aquesta victòria l’equip de Terrassa guanyarà posició a la classificació que lidera l’Europa amb tots els partits guanyats. El pròxim partit del San Cristóbal torna a ser a casa, diumenge 9 d’octubre a les 12 contra el C.F. Badalona.