MónTerrassa
La tornada a l’Estadi Olímpic ha de ser una festa
  • CA

Després de molt de temps a l’exili, per fi l’aficionat terrassenc podrà tornar a casa seva i gaudir del seu equip a l’Estadi Olímpic.

Ha estat una temporada i mitja fora de casa, on tant l’equip com aficionats ens hem hagut d’adaptar a un nou context, un estadi diferent, amb unes dimensions més petites i on el futbol s’ha viscut d’una altra forma, amb un joc més directe i més lluitador que no pas vistós.

Segons sembla, el 18 de desembre és la data establerta perquè el Terrassa pugui tornar a jugar un partit a casa seva, i ho farà si no hi ha cap imprevist, amb la visita del Prat.

Personalment, tinc unes ganes immenses de trepitjar de nou un estadi on porto tota la meva vida seguint l’equip de la meva ciutat, i he vist com amb el pas dels anys ha passat de ser un estadi que feia goig veure’l a Segona A, a un nivell de deixadesa alarmant.

Per sort, l’estadi que ens trobarem aquest cop serà totalment diferent, amb canvis visibles com la gespa, l’enlluernament, les graderies, etc. En resum, una rentada de cara important que ens farà sentir de nou molt orgullosos d’aquest camp, sent moltes vegades, l’enveja d’equips rivals.

El Terrassa no pot desaprofitar una oportunitat com aquesta, una data tan especial és motiu de celebració i ho ha de convertir en una festa per a tots els socis i seguidors terrassencs. Des de fa uns anys, no són masses les promocions o campanyes publicitàries que realitza el Terrassa FC com a entitat, però crec que fa falta fer un petit esforç i intentar que tothom sigui conscient que aquest dia el Terrassa torna a casa.

No tinc una fórmula màgica per aconseguir que la gent s’animi a apropar-se a l’estadi, però soc dels que creu que la publicitat clàssica encara funciona avui en dia, i repartir bolletins a les cases amb informació del partit, penjar cartells per tota la ciutat o instal·lar carpes informatives en diferents punts poden ser bones estratègies, com a mínim, per fer arribar la informació a la ciutadania.

De fet, crec que molts socis, aficionats i penyes estarien disposats a ajudar el club en aquestes tasques si fos necessari, hi ha molta gent amb ganes de transmetre i fer arribar el seu sentiment terrassenc a altres persones.

Amb un dia tan important com la tornada a l’estadi, penso que és un moment també per comprar marxandatge del club i instal·lar un punt de venda als afores del camp pot ser una bona idea. I per descomptat, també realitzar algun sorteig tant d’entrades com de diferents productes per a tots els assistents al partit.

S’ha de gaudir d’aquest retrobament amb la que ha estat durant molts anys la nostra casa i pot ser un bon moment de comunió entre afició i equip, i perquè no, també l’arribada de nous simpatitzants que s’animin a formar part d’aquesta fidel afició.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jorge Guaracy Da Silva e Silva a novembre 17, 2022 | 11:39
    Jorge Guaracy Da Silva e Silva novembre 17, 2022 | 11:39
    Totalment d’acord amb l’articulista. És el moment de promocionar el club per impulsar-lo cap a amunt. Un nou cicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa