El Terrassa FC se situa en llocs de “play off-d’ascens”

El partit d’aquesta tarda a l’Olímpic ha acabat amb victòria del Terrassa FC per la mínima (1-0) i amb l’equip a places de “play-off” d’ascens. El Terrassa aconsegueix els primers tres punts en el retorn al camp de l’Abat Marcet. El Terrassa guanya amb un gol de Jordi Cano en el minut 2 del partit. Els egarencs s’han avançat just a l’inici del matx de la divuitena jornada de la 2 RFEF contra el cuer de la lliga, el CD Ebro. Tot i disposar d’ocasions per sentenciar el partit, s’ha patit fins al final.

Així arribaven els dos equips

Començava la segona volta a la 2 RFEF. Jordi López tenia nombroses baixes a l’equip per lesió, a les que se sumava la sanció per acumulació de targetes d’Adri Lledó. Els egarencs tenien opcions d’entrar a places de play-off d’ascens amb la victòria, però al davant tenien un equip necessitat de punts i victòries. L’Ebro estava en última posició sense tastar la victòria. Havia empatat 9 partits i la resta els havia perdut, això sí, en cap partit per més d’un gol de diferència.

Efectivitat a la primera part

El Terrassa ha començat de forma immillorable. En el minut 2 de partit ja havia estrenat el marcador de l’Olímpic davant uns dos mil aficionats. Jordi Cano ha rematat dins l’àrea i ha batut Loscos pel pal curt esquerra de l’atac. Tot i el bon inici els egarencs no han sabut controlar el matx, i l’Ebro ha aconseguit aproximar-se amb cert perill a la porteria de Marcos Pérez.

Tot i les aproximacions del Terrassa i l’Ebro a les àrees, els porters no han intervingut en cap moment. Els dos equips han sigut molt imprecisos en les seves transicions i ha provocat molts canvis de possessió. Els egarencs han atacat amb pocs efectius, i en les ocasions en què han arribat a l’àrea hi havia pocs jugadors per rematar.

La segona part. Sufriment terrassenc

Bon inici de segona part amb un fantàstic xut de Jordi Cano des del lateral esquerre de l’atac que ha fet lluir al porter visitant. Tot i aquesta jugada, l’Ebro ha buscat més el control de l’esfèric mentre que el Terrassa buscava atacs més ràpids i incisius per ampliar el marcador. L’Ebro ha estirat i obert les línies el què ha donat més espais a l’atac del Terrassa.

En el minut 60, l’equip de Saragossa ha disposat d’una molt bona ocasió, però la defensa l’ha refusat a córner. La resta d’ocasions i atacs clars han estat dels egarencs, però Loscos ha estat decisiu per evitar que els jugadors de Jordi López ampliessin l’avantatge. Primer una assistència de la mort de Sergi i després un fort xut de Servetti han trobat els guants del veterà porter de l’Ebro.

Els últims minuts han estat de patiment. El Terrassa ha reculat defensivament, i l’Ebro ha buscat amb insistència la igualada. Els aragonesos han enviat pilotes a l’àrea des de qualsevol lloc, des de les bandes, des del centre. A cinc minuts pel final el jugador visitant Eder ha recollit una pilota dins l’àrea, però el xut l’ha tret Marcos amb una excel·lent aturada. Ha pogut ampliar i sentenciar el partit Servetti després d’una fantàstica combinació i jugada entre Sergi i Babanzila, però no ha pogut connectar el remat. Tot i algun intent més de l’Ebro i amb quatre minuts d’afegit, les ocasions més clares han estat per Carlos Martínez i Sergi Serrano que no han pogut sentenciar.