MónTerrassa
Terrassa s’omple de premis a la Nit dels Campions de futbol i futbol sala

Terrassa s’ha omplert de premis per la Nit dels Campions del futbol i futbol sala. L’acte de lliurament dels guardons als campions i campiones de la temporada 2021-22 ha tingut lloc al Recinte Firal i ha aplegat representants de les delegacions del Vallès Occidental. Més de 1.500 persones, corresponents a 89 equips de futbol i futbol sala han presenciat la nit de celebració. Entre els equips de la nostra ciutat reconeguts hi ha hagut la Fundació Terrassa FC 1906, Can Parellada CD, San Lorenzo UD, Jabac Terrassa, Natació Terrassa, CF Maurina Egara, CP San Cristóbal, Escola de Futbol Can Boada i Juan XXIII.

Podeu consultar el llistat de guanyadors clicant aquí.

També s’han lliurat els PREMIS JOC NET que ha repartit l’FCF a tots aquells equips de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol masculí; i de la Preferent, Primera i Segona Femenina que han rebut menys targetes durant la temporada.

Premis especials

Així mateix, també es va fer entrega d’una sèrie de PREMIS ESPECIALS per a persones que han realitzat una tasca destacada dins del futbol català. La delegació de Sabadell ha otorgat aquest guardó a Lino Gutiérrez, amb motiu de tota la seva trajectòria al CE Sabadell FC i per la creació de l’Escola de Futbol Sabadell; i a José Francisco Gómez ‘Tanco’, per la seva trajectòria professional a clubs nacionals, entre ells el CE Sabadell FC, i per la creació de l’Escola de Futbol Sabadell.

Guanyadors de la Nit de Campions del Vallès Occidental de futbol i futbol sala | FCF

Per la seva part, la delegació de Terrassa ha homenatjat a títol pòstum a Artur Travessa, per la seva inestimable trajectòria com a president de la UE Les Fonts i per haver estat tot un referent dins del món del futbol català; a Josep Maria Félez, per la seva trajectòria com a president de la PB Sant Cugat i per la seva col·laboració amb l’FCF i l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i la Comarca; i a Sergi Renieblas, amb motiu de la seva àmplia trajectòria al CF Junior i per la seva contribució a fer més fort el futbol català.

Guanyadors de la Nit de Campions del Vallès Occidental de futbol i futbol sala | FCF
Guanyadors de la Nit de Campions del Vallès Occidental de futbol i futbol sala | FCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa