MónTerrassa
El Terrassa FC buscarà contra el Sants el passi a la final dels Històrics
  • CA

El Terrassa FC buscarà el passi a la gran final del Torneig d’Històrics davant del Sants. La sort ha fet que ambdós equips quedessin enquadrats en la mateixa part del quadre, i d’aquesta manera, els egarencs podran prendre’s la revenja de la semifinal perduda l’any passat als penals davant l’equip barceloní. L’enfrontament tindrà lloc aquest dissabte, dia 6 d’agost, a les 18 hores.

El conjunt de Jordi López va passar amb èxit la primera ronda classificatòria -un triangular de 45 minuts per partit- davant de la Montañesa, amb qui va aconseguir un empat a 0, i el Vilafranca, on es va imposar amb un solitari gol de David Jiménez a les escorrialles del partit. L’entrenador es va mostrar satisfet dels resultats: “Al final, hem aconseguit passar; soc molt optimista amb el projecte actual”, va afirmar a l’acabar la jornada.

Dos empats donen al Sants l’accés a semis

Per la seva banda, el Sants -actual equip de Tercera RFEF però pendent de si pot comprar una plaça de Segona RFEF per una baixa d’un dels equips per motius econòmics- va tenir més dificultats per guanyar-se el dret a disputar la semifinal d’enguany. El triangular amb el Badalona i el Júpiter va ser més igualat impossible. Els de Borja López s’han classificat gràcies a haver marcat un gol més que els seus rivals, ja que ha regnat la igualtat amb tres empats. Així el Sants va empatar a 1 davant Badalona i Júpiter, mentre que en el matx d’aquests dos es va acabar amb resultat de 0 a 0.

Els terrassistes encaren aquesta semifinal contra el Sants com si fos una final, amb moltes ganes i il·lusió per poder saltar a la gespa del Guinardó el diumenge i revalidar un títol que van alçar l’any 2019. Quin podria ser el seu rival encara és impossible de saber o predir, ja que encara queden per disputar la primera lligueta classificatòria dels altres dos grups, tot i que la UE Sant Andreu és una clara aspirant en haver aconseguit el títol en la darrera edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa