MónTerrassa
El Terrassa FC fa oficial les primeres renovacions i incorporacions

El Terrassa 23-24 ja s’ha posat en marxa i el club ha donat a conèixer les primeres renovacions de cara a la pròxima temporada. Les primeres renovacions no han tardat en arribar ja que el club tenia molt clar mantenir el bloc i acompanyar-ho amb fitxatges de qualitat.

El porter Marcos Pérez complirà el seu segon any de contracte pactat i defensarà per segona temporada consecutiva la porteria del conjunt egarenc. A la línia defensiva també han renovat pilars fundamentals com són Víctor Morales i Lucas Viña, que compliran la seva tercera i cinquena temporada respectivament. Els dos jugadors han estat peça clau aquest curs.

La direcció esportiva ha mantingut la seva aposta per Diego Garzón, jugador que tot i la temporada i mitja de lesions, que no l’hi han permès tenir la regularitat esperada, han volgut renovar per dues temporades més. El club el considera un dels millors jugadors en la seva posició i manté moltes esperances en què pugui aconseguir la regularitat que li ha faltat.

David Jiménez també continuarà una temporada més. L’extrem ha fet quatre gols aquesta temporada tot i haver de jugar en molts partits en la posició de lateral dret per cobrir les baixes en aquesta demarcació.

El màxim golejador del Terrassa aquesta temporada al Terrassa també continuarà al club i ho farà per dues temporades més. Jordi Cano continuarà fent gols vestit de vermell. El davanter ha aconseguit 11 dianes en la seva primera temporada al club.

Jordi Palacions i Dani Guiseris, primeres incorporacions

A part de totes les renovacions, el Terrassa també ha oficialitzat les primeres dues incorporacions per la temporada 23-24.

El primer d’ells es tracta de Jordi Palacios, lateral esquerra del Perlada que aquesta temporada ha disputat 28 partits i ha fet 3 gols a la 3RFEF. Es tracta d’un jugador de 20 anys format a la pedrera del Girona i aquesta temporada s’ha convertit en un dels millors jugadors en la seva posició. Ocuparà fitxa sub 23.

Amb ell també ha arribat el porter Dani Guiseris procedent de la FE Grama de la 3RFEF. El Porter de 22 anys fa tres temporades que juga de forma regular a la Grama i ocuparà el lloc que ha deixat José Ortega, que ha deixat el club després de 13 temporades. Dani ocuparà també una altra de les fitxes sub 23.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa