MónTerrassa
Terrassa FC reforçarà la seguretat als àrbitres i reclama agents policials

El Terrassa FC s’ha compromès a reforçar la seguretat de la tripleta arbitral, però alhora ha tornat a reclamar la presència d’agents policials per poder fer-ho de la millor manera possible. El club ha emès un comunicat aquest dimecres, dia 26 d’abril, després de donar-se a conèixer una presumpta agressió -verbal però també física- contra els col·legiats que van xiular el partit entre el Terrassa FC i el CF Badalona Futur a l’Estadi Olímpic el passat diumenge.

En l’escrit manifesten la seva “condemna de forma enèrgica a qualsevol acte de violència física i/o verbal. No acceptem, de cap de les maneres, qualsevol acte d’odi i intolerància de qui no respecta els valors més absolutament elementals de respecte i convivència”, han recalcat. Així mateix, ha volgut agrair i reconèixer públicament la tasca que van realitzar dos treballadors del club, Agustín Robles i Manuel Hermosa, que van ser presents en el moment de l’agressió i que “van protegir la integritat física dels àrbitres, van intermediar i es van exposar per frenar de totes les formes les agressions”.

Un espai exclusiu per protegir els àrbitres

D’altra banda, com a resposta al desgraciat episodi, la junta directiva ha pres diverses mesures. Així, s’ha anunciat que el club reforçarà la seguretat i el protocol abans, durant i després del partit. Com ho farà? L’acció més destacada serà amb l’habilitació d’un espai exclusiu en una zona interna de l’Estadi Olímpic de Terrassa destinada a la tripleta arbitral. D’aquesta manera, l’accés a persones foranes serà molt més complicat.

Paral·lament, el Terrassa FC també ha aprofitat per sol·licitar formalment, com ja s’havia fet amb anterioritats cada vegada que hi ha partit a l’Olímpic, la presència d’agents de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra. “Cap d’aquests dos cossos policials, però, hi era present durant la celebració del matx perquè no van considerar el partit de risc, tot i la previsió d’una gran entrada de públic”, lamenten.

Finalment, el club afirma que continuarà “treballant perquè mai més es repeteixin aquest tipus d’escenes i per acabar amb la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa