MónTerrassa
El Terrassa FC recupera efectius per enfrontar-se al Lleida
  • CA

Després d’una gran victòria davant l’Atlético Saguntino, el Terrassa afronta aquest diumenge el segon partit consecutiu fora de casa, aquest cop visitant al Lleida Esportiu, un rival de la zona baixa de la classificació. Tot i que el Lleida es troba a la part de baix de la taula, visitar el Camp d’Esports és sempre una sortida complicada.

El Terrassa està situat ara mateix en la setena posició amb 33 punts, a un punt del Play-Off i a vuit punts de la zona de descens. El Lleida és dotze amb 26 punts, a només un punt del descens.

De cara aquest partit, el tècnic de l’equip egarenc Jordi López, podrà comptar amb els ja recuperats Meshak Babanzila i Fran González, els dos jugadors ja han entrenat amb normalitat durant tota la setmana i podran entrar a la convocatòria si així ho considera l’entrenador. Vivi, també ja ha rebut l’alta mèdica i entrena amb el grup, però en el seu cas la seva reaparició s’espera per més endavant.

Els de Jordi López volen agafar impuls

Els egarencs volen aprofitar les bones sensacions que van tenir en l’última victòria per agafar impuls i entrar de nou en una dinàmica de bons resultats. Després d’aconseguir sortir de la mala ratxa de tres derrotes consecutives, l’equip confia plenament en continuar lluitant per aquestes places de Play-Off.

La recuperació de Meshak Babanzila i Fran González són la gran notícia de la setmana. El Terrassa recupera efectius i s’espera que Vivi ho faci també de forma imminent. Aythami encarà li queda un mes per sortir de la seva lesió i per part dels sancionats, a Jaouad li resten dos partits i a Sergi Serrano tres.

El davanter Jordi Cano serà de nou una de les grans amenaces del Terrassa contra el Lleida, el jugador es troba en el seu millor moment de forma de la temporada i ha marcat tres gols en els últims dos partits. Ja suma un total de sis gols i s’ha convertit en el pitxitxi de l’equip egarenc.

També s’espera la continuïtat d’Óscar Vacas en l’onze titular. El migcampista es va reivindicar la setmana passada amb un gran gol i va completar un gran partit a nivell individual.

El Lleida, un gegant adormit

Els lleidatans possiblement no estan vivint una de les seves millors temporades, però a ningú se li escapa què es tracta d’un equip històric amb un gran potencial, sobretot per plantilla. Tot i trobar-se en una situació incòmoda lluitant cada setmana per sortir de les zones de descens, el Lleida va començar la temporada amb l’objectiu de repetir el Play-Off aconseguit la temporada passada i es va reforçar amb l’arribada de jugadors importants. Tot i això, l’equip no ha donat encara amb la tecla per fer un pas endavant. Ja són tres els tècnics que han passat per la banqueta del Lleida aquesta temporada, l’últim l’actual entrenador, Ángel Viadero, el passat 3 de febrer.

En aquest mercat d’hivern s’han reforçat amb l’arribada de Joan Campins, Damià Sabater, Mario Rivas i l’últim a arribar ha estat Pape Diamanka aquest dimecres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa