MónTerrassa
Terrassa FC, a per l’objectiu d’encadenar nou partits consecutius puntuant
  • CA

El Terrassa FC vol continuar estirant la bona ratxa que porta des de fa jornades i arriba al partit d’aquest diumenge amb l’objectiu de sumar una nova jornada puntuant, en aquest cas seria la novena consecutiva.

Actualment, l’equip egarenc es troba en la setena posició de la classificació amb vint punts, a quatre del Play-Off d’ascens.

Al davant tindrà al Badalona Futur (antic Costa Brava/Llagostera), que porta dos jornades consecutives guanyant i ha aconseguit sortir de la zona de descens. Ara mateix, és dotzè amb quinze punts.

Terrassa FC | TFC

Guanyar a Badalona, tot un repte

El Terrassa es troba en un bon moment de forma i no vol aturar-se en cap moment. Els de Jordi López són conscients que han de continuar sumant punts si volen mantenir-se propers a la zona de promoció.

Guanyar al camp del Badalona no és una feina gens fàcil, de fet, tot i que la temporada passada el Badalona estava en zona baixa de la classificació, el Terrassa va perdre en la seva visita a l’Estadi Municipal de Badalona. Aquest diumenge, segur que l’equip badaloní tornarà a ser un rival

Els partits a domicili són un dels punts a millorar d’aquest Terrassa, contra l’Alzira i CD Ibiza van ser clars dominadors del joc i van gaudir de moltes ocasions per endur-se la victòria, però només van ser capaços de sumar un punt a cada partit.

Per al partit davant el Badalona Futur continuaran sent baixa Vivancos, Adrià Gonzàlez, Diego Garzón i està per veure si Jordi Cano pot arribar al partit, després de dues jornades on ha estat baixa per unes molèsties.

El Badalona Futur sembla que ha començat a arrancar

Tot i un inici decebedor, els d’Oriol Alsina sembla que han arrencat la màquina i han aconseguit guanyar els seus dos últims partits davant el Formentera i Manresa, equips situats a la zona alta de la taula.

Després de salvar la categoria mitjançant la compra del Costa Brava (El Badalona la temporada passada va baixar a 3RFEF esportivament), l’equip badaloní ha confeccionat una plantilla per assolir l’ascens de categoria, amb una sèrie de jugadors que han arribat procedents de la 1RFEF com Edgar Hernàndez, Fran Carbià o Peque Polo entre altres.

La realitat però, es que la 2RFEF és una categoria molt igualada i difícil, no és suficient amb invertir una gran quantitat de diners en jugadors importants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa