Un Terrassa FC impotent perd al camp de la Peña Deportiva

El Terrassa FC arribava al Municipal de Santa Eulàlia per veure-se-les contra la SCR Peña Deportiva, el tercer classificat. Ho feia amb poques esperances. Il·lusió tota, però també sabedor que la seva ratxa a domicili és pèssima, amb només dos partits guanyats fora del municipal de Ca n’Anglada. A davant seu, uns locals que venien d’encadenar vuit partits consecutius sense perdre i on només havien cedit sis punts al seu camp. Semblava, doncs, que les cartes ja estaven repartides abans de començar.

Tanmateix, les estadístiques hi són per trencar-les. I el conjunt de Jordi López s’hi jugava molt, ja que una victòria els situava amb opcions reals de playoff d’ascens i els confirmava matemàticament un any més equip de Segona RFEF. I malgrat que ho ha intentat i que ha ofert una bona imatge, no ha estat possible (1 a 0). Sí que s’escapa del descens directe però no pot respirar tranquil del tot perquè en l’última jornada de Lliga, encara es pot jugar última plaça de descens amb els sisens de la resta de grups. Necessitarà mínim un punt davant de l’Ejea.

La més clara, pel Terrassa

Primera part de tanteig amb poques oportunitats a banda i banda. Amb els dos equips amb una disposició tàctica similar i amb un estil semblant, s’han disputat la possessió de l’esfèrica sense que cap d’ells en resultés victoriós. Ha estat el Terrassa que ha donat el primer avís amb un xut des de la frontal de l’àrea de Victor Morales que ha sortit per sobre el travesser.

Ja al minut 24, Priego, ha recollit una passada filtrada a l’espai de Josu, s’ha endinsat amb rapidesa dins de l’àrea però fruit de la pressió de dos defensors de la Peña se li ha escapat la pilota just en el moment decisiu davant del porter, que ha matat la jugada. Per part de la Peña, només destacar, al 36, una rematada a la mitja volta, massa fluixa i bombada, a les mans directes d’Ortega.

Ja als tres minuts de temps de descompte -gràcies a la pausa d’hidratació- han tingut lloc una ocasió per banda. Per una banda, Lucas Alcazar ha llançat una centrada lateral des de banda esquerra que ha estat massa tancada i que Ortega ha interceptat abans que els davanters de la Peña l’ensumessin. I per l’altra, a la contra, Josu ha vist una gran desmarcada a l’espai d’Akito, que amb la punta del peu l’ha pogut colpejar superant el porter Iñaki. L’impacte però ha estat defectuós i no ha agafat porteria, en l’ocasió més clara d’aquests 45 minuts inicials.

Jugada del partit entre el Terrassa FC i el SCR Peña Deportiva | Terrassa FC

Un gol que fa mal

L’aire ha canviat a la segona part. Els entrenadors han mogut banqueta i han canviat els dos davanters centre. Just després han començat a arribar les ocasions. Al minut 53, bona combinació del Terrassa FC que ha culminat amb xut ras i ben posicionat d’Adri Lledó que ha posat l’ai al cor dels balears. Però la Peña s’hi ha tornat i ha fet mal.

Primer avís, de les botes de Joan Pira, que ha retallat dos defensors i amb la dreta ha enroscat un xut que ha obligat Ortega a estirar-se i refusar-la. I quan encara els terrassencs estaven agafant aire, al 58, ha arribat el gol local. El davanter figuerenc Arnau Ortiz ha anat buscant forat fins que amb cama esquerra, gir de cintura inclòs, ha enviat un xut creuadíssim que ha agafat Ortega a contrapeu i que per molt que s’ha estirat no ha pogut evitar que la pilota entrés a la xarxa ben arran de pal.

Han estat minuts en què s’ha vist un Terrassa tremolós i tou en defensa. Amb una Peña que apretava per sentenciar el partit. El mateix Ortiz l’ha tornat a tenir amb una rematda de la mort a la línia de l’àrea petita, i amb un Ortega ja venut, que ha enviat els núvols.

Després d’aquest tsunami balera, ha arribat la calma. Les revolucions han baixat per part dels locals i els terrassencs han pogut agafar empenta i pujar línies. Al minut 84, una gran jugada individual d’Akito ha finalitzat amb una passada enrere cap a Josu, que ha buscat espai i que amb cama dreta ha clavat un obús que s’ha estavellat contra la fusta. Ell mateix ho ha torntat a intentar des dels vint metres amb una rosca al pal llarg que ha sortit fora per ben poc.

En temps de descompte el Terrassa FC ha tingut una falta lateral molt perillosa i un lliure indirecte dins de l’àrea que hauria pogut rescatar un punt.

SCR PEÑA DEPORTIVA: Iñaki, Cámara, Ton, Cristeto (Marc Lachevre 69’), Badal, Lucas, Santana, Arnau Ortiz (Marc de Val 81’), Pereira, Lalo (Sergio Chinchilla 69’), Ramón López (Joan Piera 54’)

TERRASSA FC: Ortega, Castillo, Marimon, Lucas Viña, Aythami (Alberto Fernández 45’), Akito, Joel Priego (Sanku 72’), Adri Lledó, Morales, Martí Soler (Alex Fernández 81’), Josu

Targetes: Ramon López (13’), Sanku (73’), Lucas Viña (86’), Marc de Val (91’)

Jugada del partit entre el Terrassa FC i el SCR Peña Deportiva | SCR Peña Deportiva