MónTerrassa
El Terrassa FC fulmina Jordi López davant unes declaracions explosives

El Terrassa FC ha decidit fulminar l’entrenador del primer equip Jordi López davant d’unes declaracions inesperades. Aquest divendres, dia 5 de maig, el club ha vist com en la roda de premsa de prèvia habitual al partit del cap de setmana, el tècnic declarava la seva intenció de no continuar la temporada vinent. Aquesta decisió ha agafat per sorpresa l’equip directiu i els jugadors, que se n’han assabentat a posteriori.

“En la rutinària roda de premsa, López ha declarat unilateralment que ha decidit no renovar el seu contracte que expira al final de temporada. El Consell d’Administració s’uneix als propis jugadors en expressar la seva sorpresa davant d’aquesta intenció i haver-se’n d’assabentar a través dels mitjans de comunicació”, han lamentat en un comunicat en què el club no s’ha mossegat la llengua, en el que ha titllat de ser una acció “de falta de respecte inacceptable, principalment cap als seus jugadors, i pel moment de l’anunci totalment desafortunat”.

Lluís Macià ocuparà provisionalment la banqueta

L’entitat afirma que aquestes decisions s’han de comunicar “primer de manera interna i després fer-se públiques” com a mostra “de mínim respecte a les parts involucrades”. Però sembla que no ha estat el cas. El Terrassa FC critica especialment el moment que s’ha escollit per fer aquestes declaracions explosives, ja que aquesta setmana s’ha fet una crida molt especial als aficionats a anar a l’Estadi Olímpic aquest diumenge per ajudar a l’equip a aconseguir una plaça de play-off, perquè si no, de retruc, també es perd la setena plaça que dona accés a la Copa del Rei per a l’any vinent.

Per tot plegat, el Consell d’Administració s’ha reunit de manera “urgent” i ha acordat “la rescissió immediata del contracte de Jordi López i el seu ajudant, Pere Tarradellas, i pagar-los d’immediat el salari total dels seus contractes”. La situació ha fet que s’hagi de buscar un home de la casa per ocupar-se temporalment de la banqueta. Ha estat així, com Lluís Macià, coordinador de futbol 11, ha acceptat el càrrec d’interí pel que queda de Lliga. “Li agraïm la predisposició per ajudar el club en tant poc temps i sense dubtar-ho, fins i tot, cancel·lant un viatge planejat a l’estranger. I li prometem tot el nostre suport. Sap quins son els objectius i estem convençuts que farà tot el possible per aconseguir-los”. El mateix Macià serà l’encarregat d’escollir el segon entrenador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa