El Terrassa FC empata a 0 a Alzira tot i tenir les ocasions més clares

El Terrassa FC ha empatat a 0 a Alzira tot i disposar de les ocasions més clares del partit. El Terrassa ha viatjat a terres valencianes per enfrontar-se a l’Alzira. Una victòria aproparía als terrassencs a la zona de privilegi, a 3 punts de distància del Play-Off i a 6 punts del líder, el Terol. A més, la zona de descens quedaria cada cop més llunyana, a 6 punts del Badalona Futur, que és l’equip que ocupa ara mateix la catorzena posició.

El tècnic del conjunt egarenc, Jordi López, ha seguit apostant pel mateix onze que tants bons resultats li ha donat però amb un canvi obligat. Finalment no ha pogut comptar amb el lateral Diego Garzón, que ha estat baixa per problemes intestinals i s’ha caigut de la convocatòria. El seu lloc l’ha ocupat Sergi Serrano, que aquesta vegada ocuparà una posició que no es la seva, la de carrilet dret. Tot i ser un jugador de perfil ofensiu, avui li tocava adquirir un rol més defensiu.

Un Terrassa de més a menys

El Terrassa ha entrat al partit de manera intensa i en els dos primers minuts ja ha obtingut les seves primeres dues aproximacions, les dues per la banda de Lucas Viña. La primera ha acabat en una centrada que per poc no acaba en gol però la pilota ha sortit per damunt del travesser. A la següent jugada el Terrassa ha tornat a insistir i un centre de nou de Lucas Viña ha acabat en córner però sense trobar rematador.

Els locals han contestat en el minut 6 amb una bona jugada individual que ha acabat amb un xut creuat que s’ha passejat per l’àrea defensada per Marcos Pérez. Després d’un inici trepidant per part des dos equips, el Terrassa ha intentat tocar la pilota i donar una mica de calma al partit.

Al minut 10, un embolic de l’Alzira en defensa ha permès al Terrassa poder efectuar un nou córner, un cop més sense perill per part dels visitants. A partir d’aquí el partit ha entrat en una nova fase on els dos equips han intentat fer-se amb la possessió de la pilota, amb jugades més llargues i treballades però sense acabar de generar perill cap dels dos equips. En el minut 21 l’Alzira ha tornat avisar amb un altre xut creuat que ha sortit fora per ben poc, una jugada on els visitants han reclamat un fora de joc que ha semblat força clar.

A mesura que avançaven els minuts els locals han anat agafant pes en el partit, amb alguna tímida arribada sense conseqüències. Per contra, el Terrassa no acaba trobar la fluïdesa de l’inici del partit. Una vegada passaven 37 minuts de partit el Terrassa no ha sabut aprofitar una contra dirigida per Lucas Viña, que ha acabat amb una passada cap a Jordi Cano que ha tret amb facilitat la defensa local. Pocs minuts després Jordi Cano amb una internada a l’àrea ha col·locat una pilota que no ha trobat cap rematador visitant.

Al minut 44 el jugador local Javi Soler ha vist una targeta groga quan en el seu intent de rematada en lloc de xutar la pilota ha xutat la cama del defensor del conjunt egarenc. Tot i que el partit ha començat de forma intensa, poc a poc l’ha anat perdent, i ha arribat al descans amb el marcador de 0-0.

El Terrassa no és capaç de trobar el gol

Com si fos un calc de la primera part, el Terrassa només saltar a la gespa ja ha tingut la primera clara ocasió amb una rematada al pal de Jordi Cano. Bon inici del Terrassa a la segona part on al minut 51 de nou ha tingut una ocasió de gol amb una rematada de Jordi Cano que ha aturat el porter local. Els homes de Jordi López s’han fet els amos del partit i han aconseguit tancar a l’Alzira al darrere durant força minuts, però sense trobar el gol que els poses per davant.

El tècnic local ha mogut la banqueta al minut 57 per intentar aturar les arribades del Terrassa i ha donat entrada a dos homes de refresc per capgirar la situació. Els canvis locals han funcionat i l’Alzira ha recuperat de nou el domini de la pilota, però sense perill més enllà de dos corners a favor.

Al minut 70 l’entrenador del Terrassa Jordi López ha decidit treure del camp a Jordi Cano (un dels millors homes del Terrassa) i Carlos Martínez per donar entrada a Spartalis i Servetti. Amb aquests canvis Spartalis s’ha col·locat de carrilet dret i Sergi Serrano ha passat a ocupar posició d’extrem. Els minuts han anat passant i ni el Terrassa ni l’Alzira han trobat la manera de poder generar perill. Aythami i Álex Fernàndez han marxat a la banqueta al minut 84 per donar entrada a Babanzilla i David Jiménez.

Tot i que la segona part no ha estat massa vistosa el Terrassa als minuts finals ha tingut de nou el gol a tocar en dues ocasions, però a la primera un defensa local ha tret la pilota casi sota pals i a la segona gairebé consecutiva, el porter local de nou ha aturat un xut llunyà del Terrassa. Finalment el partit ha acabat en un empat amb el resultat de 0-0. Repartiment de punts en un duel igualat on el Terrassa ha tingut les ocasions més clares.

UD Alzira: Adrián Fernández, Abraham, Fer Cortijo, Kaiser, Javier Soler, Ladoo, Zarzo, Álvaro G, Marenyà, Pitu, Ramón L.

Terrassa FC: Marcos Pérez, Neeskens, Emilio Lucas, Carlos, Álex Fernández, Aythami, Adrià Lledó, Sergi, Víctor Morales, Erraji, Jordi.