MónTerrassa
El Terrassa FC crea una Grada d’Animació a preu reduït la temporada 22/23

El Terrassa FC ha posat en marxa la campanya de socis per la temporada 2022/2013 incorporant una gran novetat: la creació de la categoria Grada d’Animació a un preu reduït. Amb el lema “#TerrassaFCExperience“, el club inicia aquesta nova campanya amb la congelació de tarifes, mantenint les categories implementades la temporada passada, sumant la Grada d’Animació.

Després d’arribar a un acord amb les penyes terrassistes Supporters Gol Nord i Infierno Egarense, el club redueix el preu dels carnets per a totes aquelles persones que vulguin formar d’aquesta zona d’animació des del gol nord, amb la prèvia inscripció en alguns d’aquests dos grups.

Així doncs, el club ordena el preu dels carnets en sis grans categories.

Categories dels carnets del Terrassa FC 22/23

  • Adults: A partir de 25 anys. Només 200€ a Tribuna o 100€ a General/Gol
  • Especial: Aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 24 anys. Només 150€ a Tribuna o 80€ a General/Gol.
  • Grada d’Animació: Carnet per només 80€ a Gol Nord si es forma part de Supporters Gol Nord i Infierno Egarense. Consulteu les condicions amb les penyes.
  • Reduït: Els menors de 18 anys i totes les persones amb +65% de discapacitat gaudiran d’un preu reduït de només 50€. Categoria només disponible a la zona de General/Gol.
  • Futbol base: Per al nucli familiar format per dos adults amb fills jugant al club. Només 160€ a Tribuna o 80€ a General/Gol.
  • Pack família: Per a un nucli familiar format per dos adults i accés als fills menors d’edat. Només 250€ a Tribuna o 150€ a General/Gol.

Amb aquest llançament, les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa permeten, des d’aquest dilluns 25 de juliol, en horari de dilluns a divendres 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h renovar o donar-se d’alta per gaudir del nou carnet de soci del Terrassa FC.

Els packs d’empresa continuen 

Paral·lelament, el Terrassa FC segueix apostant una temporada més per la posada a la venda de tres packs d’empresa: Empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per només 250€, empresa or (4 carnets de Tribuna) per només 500€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900€.

El carnet de soci del Terrassa FC inclourà l’accés gratuït a tots els partits de lliga 2022-2023 que l’equip disputi al Municipal de Ca n’Anglada o l’Estadi Olímpic de Terrassa, i inclourà, entre d’altres descomptes amb la família de patrocinadors, sponsors i col·laboradors del club, beneficis dels possibles acords de preus populars en els partits que l’equip disputi a camps rivals.

Tarifes per a persones no socies

Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis seran les següents: l’accés a Tribuna tindrà un preu de 15€ i les entrades de General/Gol de 10€. Els menors de 14, sempre acompanyats d’un adult, tindran l’accés gratuït.

Nou comentari

Comparteix