El Terrassa FC empata a Teruel i acaba la temporada com a sisè classificat

Tarda de gols la viscuda avui a l’estadi Pinilla on Teruel i Terrassa han empatat a tres gols en un partit vibrant amb una meitat dominada per cada equip. Lucas Viña i Jordi Cano amb un doblet han estat els golejadors del conjunt egarenc.

El Terrassa ha tancat la temporada visitant al Teruel en l’últim partit de lliga. Els dos equips han arribat al partit sense tenir res en joc i han aprofitat per fer una sèrie de rotacions. Amb la classificació per la Copa del Rei ja assegurada, el Terrassa ha aprofitat per donar la titularitat a Ortega en el que ha estat el seu últim partit com a jugador del club egarenc després de tretze temporades entre futbol base i primer equip. Qui s’ha caigut de la convocatòria ha estat Marcos Pérez i Diego Garzón a causa d’unes noves molèsties.

El Terrassa s’agrada a la primera part

El partit ha començat amb un Terrassa obrint la llauna ben aviat. Al minut 7, Lucas Viña ha finalitzat una espectacular jugada amb un xut creuat que ha anat al fons de la xarxa. Aquest gol de Lucas és el seu vuitè de la temporada i el tercer en dos partits.

El partit ha continuat amb un ritme d’intensitat força baix per part del Teruel i amb un Terrassa molt còmode sobre el terreny de joc. Durant els primers vint minuts no hi ha hagut cap més ocasió a part del gol, el partit ha agafat una dinàmica força tranquil·la, però el Terrassa ha continuat agradant-se amb jugades llargues i tenint el control de la pilota en tot moment.

Al minut 26 ha arribat la primera aproximació del Teruel amb un xut llunyà de Borja Romero que ha marxat per sobre del travesser. Tot seguit ha tornat a avisar l’equip local mitjançant una rematada de Lucho a la frontal que també ha sortit per damunt del travesser. A punt ha estat d’arribar el segon gol del Terrassa al minut 32 quan Spartalis ha posat una molt bona pilota que s’ha passejat per l’àrea i no ha trobat rematador per ben poc.

Si el primer gol ha estat espectacular, el segon no ha estat menys. Al minut 35 Sergi Serrano ha vist la desmarcada de Jordi Cano i li ha posat una passada en profunditat mil·limètrica que ha aprofitat el davanter per materialitzar-la amb una vaselina perfecta per damunt del porter local. Amb aquest gol ja són deu les dianes realitzades per Jordi Cano aquesta temporada.

El mateix Jordi Cano ha tingut el tercer gol a les seves botes quan ha aprofitat una errada del porter local per superar-lo, però s’ha quedat massa escurat i no ha estat capaç d’acabar la jugada. El partit ha millorat molt en els últims minuts i els dos equips han intercanviat una sèrie de jugades perilloses amb varies rematades per part de Teruel i Terrassa que han marxat fora.

Al minut 44, en una jugada aturada del Teruel, ha acabat amb una rematada de cap de Guille Andrés per reduir distàncies en el marcador i posar el 1-2.

Pas endavant del Teruel que aconsegueix empatar el partit

La segona part ha començat amb dues substitucions per part del Terrasa. Carlos Martínez i David Jiménez han entrat al terreny de joc per Servetti i Spartalis. També pel conjunt local han entrat Tena i Cabetas per Marc Machón i Carlos Javier. El Teruel ha empatat el partit només començar la segona meitat amb una rematada de Borja Romero a la frontal de l’àrea després d’una molt bona passada de Víctor Sanchís.

Ha reaccionat ràpid el Terrassa i ha estat a punt de tornar a avençar-se en el marcador quan David Jiménez amb una forta canonada ha marxat fregant el pal. El següent en tornar a avisar a estat Aythami amb un xut llunyà que apunt ha estat de sorprendre el porter local. Els dos equips han aprofitat també per donar entrada a diferents jugadors moure la banqueta i donar entrada a diferents jugadors.

Emaná ha posat a prova a Ortega després de robar una pilota a Víctor Morales en zona perillós, però la seva rematada ha marxat a córner. Molt millor el Teruel en la segona part que ha fet un pas endavant.

Ha continuat insistint el Teruel i Carbonell ha estat a punt de culminar la remuntada quan ja estava sol davant Ortega, però la seva rematada ha estat defectuosa. No ha estat el Terrassa en la segona part i les ocasions del Teruel no han parat d’arribar. Karim amb un centre-xut ha enviat la pilota al pal en el minut 69 en una bona jugada individual.

Quan més a prop semblava la remuntada local ha estat el Terrassa qui ha aconseguit fer el tercer gol. Passada en profunditat de Meshak i Jordi Cano ha marxat tot sol davant el porter i aquest cop no ha perdonat. Doblet del davanter i onze gol de la temporada, convertint-se en un dels màxims golejadors de la categoria.

Poc a durat la victòria, els locals han empatat en la següent jugada en una nova errada defensiva que ha aprofitat Villa per tornar a posar les taules en el partit. Al 86 Jaouad ha tingut el gol en un córner per la defensa local ha tapat molt bé la seva rematada.

El partit ha reduït el ritme en els últims minuts i el duel ha acabat en un just empat entre Teruel i Terrassa.