Sofrida victòria del Terrassa FC davant del Mallorca B

Sofrida victòria del Terrassa FC davant del Mallorca B. L’equip de Jordi López guanya 1 a 0 en un partit amb dues parts totalment diferents. Els egarencs han dominat la primera part i s’han avançat en el marcador. Els balears han sortit del descans amb les intencions clares i han fet patir fins a l’últim minut als locals, que han acabat demanant el temps.

Matí fred en el Municipal de Ca n’Anglada on el Terrassa FC rebia al Mallorca B. Els locals busquen seguir la dinàmica positiva on no coneix la derrota en els últims 7 partits. Els balears, amb jugadors molt joves, està situat en zona de descens i necessita puntuar urgentment per no enfonsar-se més a la taula.

Domini egarenc i premi al treball

Després d’un inici dubitatiu on els dos equips han buscat el control, han estat els locals els que s’han fet amb l’esfèric. La pressió de l’equip egarenc ha provocat moltes pèrdues en el Mallorca, que no ha pogut combinar ni atacar amb comoditat. Per altra banda, el Terrassa ha sabut combinar i moure la pilota d’una banda a l’altre. Un atac per l’esquerra on Lucas i Carlos han combinat ha servit per centrar una pilota a l’àrea petita, però Aythami no ha pogut controlar la rematada que ha sortit fregant el pal dret de la porteria defensada pels visitants. El Terrassa ha fet arribar moltes pilotes a les bandes per poder centrar-les, però la defensa balear ha estat atenta i les ha refusat.

L’equip de Jordi López ha continuat atacant i controlant l’esfèric i ha disposat de diverses ocasions de gol. En el 26 de la primera part Neskens ha xutat per sobre el travesser després d’una bona combinació per l’esquerra. El Mallorca només s’ha apropat a la porteria defensada per Marcos Pérez a pilota aturada. Ha fet la primera intervenció en un córner, agafant amb les mans la centrada al segon pal.

A quinze minuts pel descans, Aythami ha recuperat una pilota a la defensa balear i ha combinat amb el capità. Álex Fernández ha marxat sol dins l’àrea rival i ha marcat amb un tir ras a la dreta del porter. Després del gol egarenc el partit ha baixat de ritme. Els balears han estat incapaços de portar perill a la porteria del Terrassa, i els locals tampoc han sabut trencar de nou la defensa mallorquina.

Onze inicial del Terrassa FC davant del Mallorca B | TFC

Canvi de guió i patiment

L’entrenador de l’equip balear, Julián Robles, ha fet quatre canvis en el descans per revitalitzar el joc del seu equip. I ho ha aconseguit. Han pressionat més fort i més amunt, i han provocat que els jugadors del Terrassa fessin molts errors. Els egarencs han perdut el domini de la primera part i l’ha cedit als visitants que s’han anat trobant més còmodes amb el pas dels minuts. Les úniques jugades d’atac dels locals han estat contraatacs.

El Mallorca ha amenaçat en diverses ocasions la porteria de Marcos. Però la defensa del Terrassa ha treballat bé per impedir el gol visitant. Jordi López ha fet 3 canvis en l’equip en el 68 per trencar la dinàmica de la segona part. Han sortit del camp Aythami, Carlos Martínez i Adri Lledó, i han entrat Servetti, Spartalis i Babanzila.

Els últims minuts del partit han estat més oberts. El Terrassa s’ha desfet de la pressió del contrari. Quan faltaven deu minuts el Terrassa ha trencat la defensa mallorquina per l’esquerra i han arribat a l’àrea. La pilota ha acabat entrant a la porteria balear, però el col·legiat havia xiulat una falta prèvia.

El Mallorca ha pogut empatar quan faltaven cinc minuts pel final. El central dret mallorquí ha avançat i ha entrat al mig camp del Terrassa, ha enviat una bola vertical pel 9 del seu equip, el capità Tovar, que ha aconseguit connectar un fort xut dins l’àrea. Marcos l’ha tret amb els punys de forma espectacular. Tot i les aproximacions balears a l’àrea del Terrassa s’ha arribat al final del partit amb victòria per la mínima. En el pròxim partit, el Terrassa visita el Badalona Futur. Juguen dissabte 10 de desembre a les 17 hores de la tarda.