MónTerrassa
Setmana convulsa per a Dani Olmo: greu lesió i entrenador fulminat
  • CA

El futbolista del RB Leipzig Dani Olmo ha viscut una setmana molt convulsa: ha patit una greu lesió i ha vist com el seu entrenador ha estat fulminat. El terrassenc va haver de retirar-se el passat cap de setmana en el seu partit de Lliga contra el Frankfurt. En el comunicat mèdic del club alemany s’ha especificat que ha patit “un trencament parcial del lligament interior dret” del genoll. El pronòstic perquè pugui tornar a reincorporar-se al terreny de joc és de 4 a 6 setmanes, restant pendents de la seva evolució.

Amb el cap en el Mundial de Qatar

Olmo ha volgut agrair a través de les xarxes socials el suport que ha rebut d’aficionats i família davant d’un nou cop dur per al jove egarenc. “Els obstacles del camí no em faran desviar de l’objectiu. Em recuperació i estaré a punt per tot el que ve. Gràcies a tots pels missatges de suport”, ha dit.

És evident que el terrassenc està pensant en una cosa i no és precisament en el Leipzig: recordem que el pròxim mes de novembre i desembre hi ha Mundial a Qatar, i Olmo espera ser no només un dels futbolistes convocats per Luis Enrique sinó tenir un paper important en els partits de la Roja. Realment, ho té una mica just per estar plenament recuperat, però no pas impossible.

Destitució de Dominico Tedesco

Mentrestant, el seu equip no passa tampoc per el seu millor moment. Aquest dimarts, dia 6 de setembre, va caure golejat de manera inesperada contra el Shakhtar Donest per 1 a 4. Una desfeta a casa en el primer partit de la lligueta classificatòria del grup F de la Copa de Campions que els deixa en una posició molt incòmode, ja que la setmana vinent han de viatjar al Santiago Bernabeu per enfrontar-se al Real Madrid. Serà dimecres dia 14 a les 21h, i com és obvi els bavaresos no comptaran amb l’ajuda del davanter de Terrassa.

Però a més, aquest dimecres, dia 7 de setembre, el club ha comunicat que ha fulminat el tècnic del primer equip. “La decisió de separar-se de Dominico Tedesco ha estat molt difícil. Vam tenir una segona part de la temporada passada esplèndida gràcies a ell, i ens vam qualificar per la Champions. Sota el seu lideratge hem guanyat la DFB-Pokal, el nostre primer gran títol, i forma part de la temporada més existosa del nostre jove club”, ha dit en un comunicat el RB Leipzig. Per tot seguit, informar que la cessió és immediata i que ve motivada per la desfeta a la UEFA Champions League. Tedesco no marxa sol, també han estat destituïts els assistents Andreas Hinkel i Max Urwanstchky.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa