El San Cristóbal es veu superat pel Girona i diu adéu a l’ascens

Adéu al somni de l’ascens. CP San Cristóbal i Girona FC “B” (0 a 1) s’han enfrontat en el Municipal de Can Rosés de Rubí en el partit corresponent a la primera eliminatòria del play-off d’ascens. Els d’Oliver Ballabriga han aconseguit acabar en tercera posició del seu grup de Tercera RFEF gràcies a la seva bona temporada i volia posar la cirereta amb l’ascens de categoria, però abans havia de batre al Girona “B” per poder arribar a la final.

Els primers minuts de partit hem vist a un Sancris que pràcticament no sortia del seu camp, tot i que això ha anat canviant amb el pas del temps. El Girona intentava imposar el seu criteri sobre el verd, però vèiem a un conjunt egarenc còmode intentant fer mal en transicions ràpides. En el minut 21, el San Cristóbal ha vist com li xiulaven un penal en contra per unes mans de Ricki a l’interior de l’àrea. Carles Segura ha dibuixat una estirada de llibre i ha aconseguit desviar el xut de Pau Víctor des dels onze metres. Des de l’inici ja semblava un partit que es podia decidir per qualsevol errada o jugada aïllada, però una genialitat de Carles Segura ha evitat el primer gol del Girona.

Tot i que no arribaven les oportunitats clares, el Girona era el conjunt que més ho intentava i amenaçava la porteria contrària. En l’últim minut de la primera part, l’equip parroquial ha patit un revés, ja que el Girona s’ha avançat en el marcador. Una acció ràpida de Pau Víctor després d’una recuperació a camp contrari ha provocat que Adrià Genè rebés l’esfèrica dins l’àrea i, després d’un retall, xutés amb l’esquerra per enviar la pilota al fons de la porteria de Carles Segura.

Ha estat una primera part en què, tot i que els visitants no han tingut gaires ocasions clares, han estat superior al San Cristóbal i han posat l’avantatge en l’últim minut abans de marxar als vestidors. A l’equip d’Oliver Ballabriga li tocarà remar si vol colar-se a la final del play-off d’ascens.

Lluita fins al final

A la represa, el Girona ha sortit millor que el San Cristóbal, pràcticament sotmetent a l’equip blanc-i-blau en alguns moments. De fet, ha estat a punt de fer el segon en una jugada per banda esquerra que ha acabat en una rematada còmoda de Richmond, però Carles Segura ha aturat l’esfèrica providencialment. Amb el pas dels minuts, el Girona era encara més superior a un San Cristóbal que cada vegada tenia més pressa i s’havia d’aferrar a la possibilitat d’empatar el partit en una acció aïllada, ja que li costava sortir del seu camp.

A partir de l’equador de la segona meitat, el conjunt parroquial ha començat a amenaçar més l’àrea del Girona i ha deixat de ser sotmès contínuament. En el minut 76, el Sancris ho ha intentat amb una centrada per banda esquerra d’Aarón que ha acabat amb una rematada de cap de Mario Cantí que ha marxat fora. S’havien canviat les tornes i ara eren els d’Oliver Ballabriga qui estaven fent replegar constantment al seu rival. Poc després, el Girona ha estat a punt de sentenciar amb un xut llunyà d’Ureña que no ha sortit gaire desviat.

Al minut 83, Mario Cantí ha rematat de cap a la sortida d’un córner, però Monju, defensa del Girona, ha evitat el gol refusant la pilota en últim moment. El Sancris ho ha continuat intentat i l’ha tingut al temps de descompte amb una rematada de Ricki a passada de Tom, però el tir del defensa local ho ha atrapat Lluc Matas. Encara ha tingut una altra de més clara en un cop de cap de Mario Cantí que ha refusat en últim moment el porter del Girona, que s’ha estirat a la perfecció per evitar el gol.

Així ha acabat un partit en què el Girona ha estat superior al San Cristóbal la majoria del temps i un gol dels gironins al final de la primera meitat els ha bastat per classificar-se a la final del play-off d’ascens. El conjunt parroquial ho ha intentat fins al final, però li ha costat molt generar ocasions de perill i això l’ha condemnat durant tot el partit. Amb aquest resultat, els blanc-i-blaus diuen adéu a l’ascens i hauran de jugar una altra temporada en Tercera RFEF tot i la bona campanya que han fet.

CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura, Sierra, Max Llovera, Ricki, Mario Domingo, Óscar Carrasco, Tino Mendoza (Ashot, 82’), Mario Cantí, Abde, David Toro (Aarón, 63’), Àlex Poves (Tom Diawara, 63’).

GIRONA FC “B”: Lluc Matas, Sergi (Comas, 90’), Monju, Biel Farrés, Àlex Sala, Pau Víctor, Óscar Ureña (Farnós, 90’), Mateo (Fuentes, 79’), Suli, Adrià Gené (Gabri, 71’), Richmon (Dawda, 71’).

Targetes grogues: Adri Gené (Girona FC, 4’), Àlex Sala (Girona FC, 33’). Tino Mendoza (CP San Cristóbal, 36’), Óscar Sierra (CP San Cristóbal, 39’), Ricki (CP San Cristóbal, 81’), Lluc Matas (Girona FC “B”, 90’)