El San Cristóbal hi posa l’ànima però marxa de Sants amb només 1 punt

El CP San Cristóbal hi ha posat tota l’ànima però ha marxat del camp de la UE Sants amb només un punt (1 a 1). Els de Ca n’Anglada s’enfrontaven aquest diumenge, 25 de setembre, contra un rival directe a la taula classificatòria. Amb els mateixos punts, un total de 3 (un partit guanyat dels dos disputats), ambdós conjunts volien mantenir tendència positiva del darrer partit. Així doncs, s’esperava una màxima igualtat al terreny de joc.

El camp de l’Energia ha vist uns parroquials que han sortit amb les idees clares però amb gens de punteria. Els primers 45 minuts han tingut clarament un color, amb un Sants totalment reactiu i que s’ha vist forçat a treure aigua com ha pogut del setge blanc-i-blau. Les jugades a pilota aturada (sobretot dels del córner) i les centrades poderoses d’Abde o d’Oscar Sierra han estat la millor arma dels homes d’Oliver Ballabriga. Han superat els barcelonins també en intensitat, lluitant cada pilota al mig del camp i mantenint al màxim de lluny els davanters dels guants de Varo.

Però malgrat el domini territorial dels egarencs això no s’ha traduït pràcticament en ocasions. Destaca només un xut ras de Tom, des de banda esquerra, que ha anat a parar als peus del porter santsenc. O una rematada de Ricki de cap, d’una jugada assajada, que ha sortit molt desviada. I al poc encert del Sancris s’hi ha sumat un atent Pau Llasera, que en totes les ocasions per dalt s’ha mostrat molt segur, ja fos refusant fort amb els punys o blocant l’esfèrica i impedint cap rematada visitant.

Amb l’empat a 0 s’ha marxat als vestidors. La UE Sants contenta amb el millor resultat que podia esperar -ja que l’única aproximació ha estat una rematada al primer pal de cap de Sergi Cadena que ha sortit per sobre de la porteria-, mentre que el CP San Cristóbal amb la sensació que hauria pogut fer més.

Dos gols que ho deixen tot igual

La segona part ha iniciat amb anades i vingudes de porteria a porteria. Molta velocitat impresa pels davanters d’ambdós conjunts però amb massa precipitació. Ande i Tom han fet valdre la seva rapidesa però les seves incursions i centrades no han acabat de fructificar. A l’altra banda, el porter Varo ha vist com començava a tocar la pilota, sense perill però sí que ja participava en un partit que fins aleshores n’havia estat un espectador més.

Al minut 60, el primer avís de la UE Sants. Alex Ruiz ha rebut al segon pal una centrada de Caresia des del córner de banda dreta. La seva rematada de cap ha estat a punt de fer mal i ha obligat el porter terrassenc a entrar en acció.

Deu minuts després tota la sort que li havia faltat al Sancris l’han tingut els barcelonins. Franco ha enviat una gran passada a l’espai cap a Marc Gabaldon. El davanter del Sants l’ha tingut però el porter Varo l’ha refusat. La perseverància ha fet que la pilota li tornés als seus peus i a la segona ja no ha perdonat. L’1 a 0 ha pujat al marcador.

El canvi de Sanku en substitució d’Abde ha fet variar la tàctica d’atac. S’ha perdut la velocitat per banda dreta però ha guanyat un 9 posicional i potent físicament. Quan semblava que no hi hauria res a fer apagats, ha revolucionat la banda esquerra amb una gran centrada que ha trobat un Mario Cantí -curiosament un exjugador del Sants- ben col·locat a dins l’àrea i amb molta fam. La seva rematada ha estat impecable i ha batut, per fi, Llasera. Al minut 80, s’empatava a 1.

Poc després Ubon ho ha provat amb un xut amb més fe que possibilitats. El Sancris ha apretat de valent en els minuts finals, no volia deixar respirar el Sants però els locals no s’han deixat dominar. Al 88, Pau Caresia ha aguantat una bona pilota al córner, s’ha aconseguit desfer del defensor, ha entrat dins l’àrea i amb l’exterior ha intentat una autèntica filigrana. Per sort, no ha trobat porteria.

Les dues últimes oportunitats han estat per als parroquials. Un córner en ja temps afegit. Cañete ha estat l’encarregat de fer el centre des de banda dreta. L’enviament ha estat refusat per la defensa del Sants cap a córner. I amb el cap ha estat Sanku qui l’ha impactat però no ha trobat porteria. L’última definitiva també ha estat a pilota aturada però aquesta vegada no hi ha hagut rematador. I així s’ha arribat al xiulet final.

UE SANTS: Pau Llasera, Sergio Paz, David Cura, Pau Caresia (Alex Pauner 95’), Alex Ruiz, Marc Granero (Cristian Ubon 62’), Sergi Paz, Iván García (Nil Hervias 95’), Marc Gabaldón, Ivan Tébar (Marc Rayo 73’), Hicham Benamar (Franco González 62’)

CP SAN CRISTÓBAL: Varo García, Oriol Serra, David López, Ion Vázquez, Adri Montoro, Ricki, Yeray, Mario Cantí (Eric Cañete 85’), Kevin Alarcón (Alex Jiménez 72’), Abde (Sanku 72’), Tom Diawara

Targetes: Marc Gabaldón (41’), Franco González (73’)