El CP San Cristóbal empata contra la Montañesa i es manté fora del play-off

Empat entre el CP San Cristóbal i la Monteñesa que manté als terrassencs fora de la zona de play-off. Els blanc-i-blaus i els barcelonins s’han enfrontat aquest migdia al camp municipal de Nou Barris en la 24a jornada de la Tercera RFEF, un partit crucial per ambdós equips que lluitaven per escalar posicions. Un gol de Tom i un de Moyano ha deixat el marcador 1 a 1, un resultat just després d’un partit molt intens, i que deixa un triple empat a 39 punts entre L’Hospitalet, la Montañesa i el San Cristóbal, el darrer a la cua.

El matx ha començat sense ocasions clares per cap dels dos equips. No ha estat fins passats els 15 minuts que els terrassencs han tingut la seva primera ocasió clara amb un xut d’Abde que Moyano ha desviat amb el peu i ha sortit a corner. A partir d’aquest moment, el joc ha continuat amb diverses interrupcions i costava mantenir una dinàmica més fluïda. La gran oportunitat pel San Cristóbal per inaugurar el marcador ha arribat cinc minuts més tard, al minut 22, amb un penal sobre Guillem. Però l’ha desaprofitat. Eric ha endevinat l’acció d’Oscar Sierra, encarregat de picar el penal, i ha aturat el llançament a la dreta del davanter. Els terrassencs l’han tornat a tenir escassos segons més tard amb un remat d’Abde des del punt de penal que ha intervingut el Monteñesa.

Després d’aquestes dues accions clares consecutives, els blanc-i-blaus han continuat pressionant fins que ha arribat el gol merescut. A la mitja hora del partit, Tom ha rebut la centrada des de l’esquerra de Montoro i, des de l’àrea petita, només ha hagut de tocar la pilota i enviar-la al fons de la porteria. La pressió dels terrassencs no ha cessat fins al final de la primera part. De fet, al minut 45 l’ha tornat a tenir Cantí amb una centrada-xut que ha impactat el travesser. Sense minuts afegits i amb el marcador favorable al San Cristobal, els jugadors han marxat cap al vestidor.

Arriba l’empat que manté els terrassencs fora de la zona de play-off

Només començar la segona meitat, Cantí ha tingut una ocasió clara per aconseguir el 0-2, però un parell de minuts més tard ha succeït tot el contrari i el marcador s’ha transformat en un empat a un. Moyano ha rematat amb el cap la centrada de Jiménez al segon pal i ha igualat el partit. Un gol que ha estat com una galleta d’aigua freda pels jugadors terrassencs, que tot i així, no s’han donat per vençuts.

Malgrat la pressió dels barcelonins ha estat més intensa aquesta segona part, al minut 64, Yeray ho ha intentat amb un xut des de la frontal que ha sortit desviat per l’esquerra de la porteria, i al minut 71, Abde ha tingut una altra ocasió, però el xut, més aviat fluix i tímid, ha anat directe a les mans d’Eric. Tot i el cansament, la intensitat continuava al camp de Nou Barris. Al minut 87, la Montañesa ha tingut una clara ocasió en un llançament molt potent que Lázaro ha refusat amb els punys, salvant el segon gol dels locals.

Triple empat a 39 punts que deixa el San Cristobal a la sisena posició en la classificació

Els tres minuts d’afegit no han servit per què ni el San Cristobal ni la Montañesa aconseguissin la victòria. L’arbitre ha xiulat el final del matx i ambdós equips s’han hagut de repartir els punts. Això deixa un triple empat a 39 punts juntament amb L’Hospitalet que manté fora els terrassencs de la zona de play-off, ocupant la sisena posició en la classificació. El proper partit serà el proper diumenge 19 de març al migdia contra el CE Europa.