MónTerrassa
El San Cristóbal cau amb honor davant el Sant Andreu (1-0)

El San Cristóbal ha perdut per la mínima davant el San Andreu en un partit on els parroquials han tingut moltíssimes ocasions de gol, però no han estat capaços de superar un Jaime González que ha realitzat un partit extraordinari i ha salvat al Sant Andreu amb les seves aturades.

Els de Dani Andreu han estat molt superiors al Sant Andreu i no han merescut marxar del Narcís Sala amb una derrota. Amb aquest resultat, afegit a la derrota del partit d’anada, el San Cristóbal ha quedat eliminat de la fase d’ascens a la 2RFEF.

El San Cristóbal es topa amb Jaime González

Després d’uns primers minuts de tanteig entre els dos equips ha arribat la primera ocasió de perill per part del San Cristóbal al minut 5 de partit. Una passada en profunditat de Yeray cap a Tom ha acabat amb l’extrem egarenc en un mà a mà davant Jaime, però el davanter no ha estat del tot precís en la seva rematada i el porter local ha enviat la pilota a córner. Primer avís dels parroquials en un partit que ja es preveia de molta intensitat.

Poc després, en la primera arribada de Sant Andreu, Josu li ha filtrat una passada a Sergi Arranz que ha definit de forma extraordinària amb una gran rematada superant a Varo i fent el primer gol del partit. Gerro d’aigua freda per un San Cristóbal que ha vist com se li ha complicat molt l’eliminatòria en els primers minuts del partit.

A partir d’aquí els egarencs s’han tirat a l’atac amb més cor que cap i això ho ha aprofitat el Sant Andreu per intentar sentenciar l’eliminatòria mitjançant vàries contres perilloses. El partit ha anat agafant un to molt físic amb molta lluita entre els dos conjunts, però sense cap ocasió de gol. Fins que al minut 28, Sanku amb una molt bona rematada de cap a l’escaire ha obligat a Jaime a lluir-se i enviar la pilota a córner. El servei de cantonada ha acabat amb una doble ocasió de gol pels parroquials que han vist com el porter local tornava a convertir-se en l’heroi del partit amb dues aturades providencials. Els visitants han reclamat un penal per unes mans de Noguera a l’àrea que no ha assenyalat el col·legiat.

El San Cristóbal ha continuat amb la seva intenció d’empatar el partit i a través d’un centre des del lateral, amb molta mala intenció, ha acabat amb una rematada desviada d’Óscar Sierra. Els egarencs han aconseguit tancar al darrere als quadribarrats en els últims minuts de la primera part, però sense tenir l’encert d’aconseguir el gol de l’empat.

Vibrants últims minuts de la primera part amb els visitants penjant pilotes a l’àrea buscant una rematada de Sanku que tornes a obrir l’eliminatòria. El Sant Andreu s’ha defensat amb tot i ha aconseguit arribar al descans amb avantatge al marcador.

A les portes del gol

La segona part ha començat amb un Sant Andreu amb la intenció de ser més protagonista amb la pilota amb l’objectiu d’evitar els constants atacs amb els que el San Cristóbal ha acabat a la primera part. Al minut 56, els egarencs han tingut l’empat a les botes de Ion que amb una molt bona rematada de del punt de penal ha estat a punt d’enviar la pilota al fons del la xarxa, però de nou, Jaime González s’ha estirat i ha aconseguit enviar la pilota a córner.

No ha tardat en moure la banqueta Dani Andreu i al minut 58 ha donat entrada a Kevin i Jordi Ranera en substitució de Yeray i Guillem. Ha contestat ràpidament Xavi Molist donant entrada a Sergi Vives per Pochito, col·locant un tercer central per intentar defensar el resultat. Al 62, Kevin Alarcón ho ha intentar amb un xut llunyà, però ha tornar a aparèixer Jaime per aturar la canonada del jugador del San Cristóbal. El porter del Sant Andreu s’ha convertit en un autèntic mal de cap pels egarencs.

És pràcticament un miracle que el San Cristóbal no hagi aconseguit cap gol i tot això es a causa de les bones intervencions del porter local. Al 65, en una jugada embolicada a l’àrea del Sant Andreu, Jaime ha aconseguit enviar la pilota per sobre el travesser i evitar el gol dels parroquials. El Sant Andreu no ha trepitjat l’àrea del San Cristóbal des del gol de Sergi Arranz en el minut 11 de la primera part.

Al minut 73, en una bona jugada de combinació del San Cristóbal, ha acabat amb un xut creuat de Jordi Ranera que ha marxat fora fregant el pal en la que ha estat l’ocasió més clara de la segona part. El ritme ha baixat en els últims minuts amb un San Cristóbal molt cansat després d’intentar-ho de totes les maneres possibles. Abde al 87 ha estat a punt de marcar quan ha rematat tot sol en el punt de penal, però la seva rematada no ha estat bona i la pilota ha marxat molt desviada.

Els visitants ho han intentat fins al final i s’han deixat la pell per intentar donar la volta al resultat i a la eliminatòria. Tot i això, els esforços no han estat suficients i finalment han caigut per la mínima.

Sant Andreu: Jaime, Jordi Méndez, Castillo, Noguera, Genís, Guzmán (Aparicio 39’), Carreón, Iker García, Josu (Cargol 68’), Pochito (Vives 60’), Sergi Arranz (Martí Alonso 68’).

CP San Cristòbal: Varo, Óscar Sierra (Abde 69’), Max Llovera, Ricki, Montoro, Ion Vázquez (Cañete 83’), Guillem Hernández (Kevin 58’), Yeray (Jordi 58’), Tom Diawara, Mario Cantí (Álex Jiménez 83’), Sanku.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa