MónTerrassa
Riqui Puig posa rumb a Los Ángeles: “Toca acomiadar-me de casa meva”
  • CA

El futbolista de Matadepera Riqui Puig ha posat rumb cap a Los Ángeles, en el que suposa el seu comiat del FC Barcelona després de tota una vida vestit de blaugrana. Aquest dijous al vespre, el club ha anunciat el traspàs oficial del migcampista a Los Ángeles Galaxy. L’operació no ha implicat cap euro pel mig i marxa lliure als Estats Units, si bé com s’ha indicat en un comunicat es reserven “un dret de recompra del jugador en un futur, i un 50% en una futura venda”.

D’aquesta manera es posa punt i final a una relació que des de feia temps ja es veia que no acabaria bé. Puig va debutar amb el primer equip la temporada 2018/19 després de passar per les categories inferiors. Tot i el desitjat debut, els minuts van escassejar des de bon inici. Els entrenadors anaven passant, però cap d’ells va acabar de confiar amb el jove matadeperenc. Ni tan sols Xavi Hernández, amb qui semblava que podria tenir la seva darrera oportunitat, hi ha tingut feeling.

Així doncs, veient que aquesta temporada no només no tindria minuts sinó que es quedaria sense dorsal, Puig ha decidit que era l’hora de posar punt i final a la seva carrera al Barça.

Missatge de comiat de Riqui Puig a les xarxes

“Avui toca acomiadar-me de tots vosaltres, de casa meva, del meu escut i d’una part de la meva vida. De família culer, mai vaig pensar de nen que un dia jugaria al Camp Nou. Però els somnis de la infància, amb treball i dedicació, es fan realitat. Jo puc dir orgullós que he complert el meu gran somni.

A tota l’afició dir-vos, que he sentit el vostre suport cada minut que he portat aquesta samarreta. M’emporto molts records, moments especials i nits màgiques que mai oblidaré. Gràcies a tot el personal del club, companys i cossos tècnics per la formació i ajuda constant cada dia durant tots aquests anys. Tots feu més gran aquest club.

Ara toca emprendre una nova aventura que em torna a omplir d’il·lusió i em reptarà a continuar donant el millor de mi mateix cada dia. Moltes gràcies per tot el suport que sé que continuaré rebent en aquesta nova etapa!”.

Noms històrics al vestidor

A Los Ángeles, Riqui Puig de ben segur que disposarà de més minuts. La Major League Soccer (MLS) és una lliga molt inferior a l’espanyola però que està creixent i s’està fent un forat mediàtic però també amb l’aportació de noms històrics vinguts d’Europa. Amb tan sols 23 anys, és el fitxatge estrella d’un equip que aspira a tornar a guanya la lliga després de vuit anys de sequera.

Al seu mateix equip s’hi trobarà el mític davanter mexicà Chicharito Hernández, i l’exdavanter de la Juventus Douglas Costa. Fins i tot coincidirà amb un exblaugrana, Víctor Vázquez. L’estil de joc s’adapta al ritme de Riqui Puig, un futbol de toc i associatiu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonim a agost 05, 2022 | 10:06
    Anonim agost 05, 2022 | 10:06
    Un niño pijito que se va aestudiar tela
  2. Icona del comentari de: Ricard a agost 05, 2022 | 11:11
    Ricard agost 05, 2022 | 11:11
    Com que és de Matadepera fa el missatge en castellà i anglès, igual que en Gasol. També deu voler arribar a ser mebre del COI asap.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa